anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa faci sa te opresti din crescut? Am 1.90

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| MissxD a răspuns:

Nu poti

| Miss25JK a răspuns:

Ce varsta ai? Nu prea ai ce, era o data un mit cum ca daca te masori continuu nu mai cresti, acum nu stiu daca e adevarat sau nu dar parca merita incercat.

| graffyadi a răspuns:

Multa lume spune ca de la sala nu mai cresti in inaltime, acum nu stiu cat de adevarat e dar nu ai nimic de pierdut daca incerci.

| Harley18 a răspuns:

E o dereglare hormonala, ai hipersecretie de hormon somatotrop. Un doctor poate decide ce este bine pentru tine si ce masuri poti lua.

| aspicz27 a răspuns:

De ce ai vrea sa nu mai crești? Eu am 1.55 și aș vrea sa sa fiu mai înaltă. Pentru un băiat e frumos sa fie înalt și gândește pozitiv: poți avea o carieră în modeling.

| Deliiiia a răspuns:

Scolioză laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Bravo tie, esti un tip inalt super fain!
Sotul meu are 1.92 si sunt foarte incantata de asta, pot purta ce tocuri doresc si ma simt bine in bratele unui urias!

| Clorox a răspuns:

Esti bine asa!