| friday a întrebat:

Ce sa iau pentru durerea de cap? Lunea trecuta m-a durut capul de simteam ca imi explodeaza ( nu am avut temperatura, nu mi-a fost rau, pur si simplul ma durea capul insuportabil ) sad. Si am luat Nurofen, nu mi-a trecut, am luat Algocalmin.si m-am culcat.
Lunea asta din nou, aceiasi durere. Nurofen, Algocalmin, luate acum doua ore si fara rezultat.
Help!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Vei gasi o groaza de medicamente recomandate aici, dar tu trebuie de fapt sa inlaturi cauza, pentru ca aceasta durere se repeta si cu aceeasi intensitate.Noteaza cand apare, cum se manifesta, la ce iti cedeaza si mergi la medic. Poti avea probleme cu ochii, poti avea o nevralgie, o sinuzita, o anemie, o dereglare hormonala, etc si ea trebuie tratata ca atare!

6 răspunsuri:
| norik a răspuns:

Incearca ibalgin.Si daca stai mult la TV sau la calculator sa o lasi mai moale ca si de asta e posibil sa te doara capul.

| HaiHui4Ever a răspuns:

Mergi de urgenta la medic ca nu e de glumit cu durerile puternice de cap.

| AndreiBebe a răspuns:

Antinevralgic. Daca ai sinuzita, fugi imediat la medic! Daca e doar din cauza schimbarilor bruste de temperatura, poti sa stai linistit/a. Presiunea atmosferica ba creste, ba scade. Si asta ne provoaca tuturor o durere de cap. De exemplu, cand scade sub media normala, adica sub 760 mm Hg, simtit ca ne pocnesc venele din cap ( acelea care se simt la tample ), iar daca, creste peste 760 mm Hg, ne doare capul in jurul urechilor. Scuze daca nu ti-am fost de prea mare ajutor. Stiu doar fizica de clasa 8-a.

| criss10 a răspuns:

Si eu am dureri mari de cap si numai cu Piafen imi trece. Incearca si tu poate te ajuta.Multa sanatate!

| beautilfullife a răspuns:

Advil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te poate durea capul si de la lipsa de calciu.eu am patit la fel/am luat calciu si mi-am revenit/cautate