Vei gasi o groaza de medicamente recomandate aici, dar tu trebuie de fapt sa inlaturi cauza, pentru ca aceasta durere se repeta si cu aceeasi intensitate.Noteaza cand apare, cum se manifesta, la ce iti cedeaza si mergi la medic. Poti avea probleme cu ochii, poti avea o nevralgie, o sinuzita, o anemie, o dereglare hormonala, etc si ea trebuie tratata ca atare!
Incearca ibalgin.Si daca stai mult la TV sau la calculator sa o lasi mai moale ca si de asta e posibil sa te doara capul.
Antinevralgic. Daca ai sinuzita, fugi imediat la medic! Daca e doar din cauza schimbarilor bruste de temperatura, poti sa stai linistit/a. Presiunea atmosferica ba creste, ba scade. Si asta ne provoaca tuturor o durere de cap. De exemplu, cand scade sub media normala, adica sub 760 mm Hg, simtit ca ne pocnesc venele din cap ( acelea care se simt la tample ), iar daca, creste peste 760 mm Hg, ne doare capul in jurul urechilor. Scuze daca nu ti-am fost de prea mare ajutor. Stiu doar fizica de clasa 8-a.
Si eu am dureri mari de cap si numai cu Piafen imi trece. Incearca si tu poate te ajuta.Multa sanatate!