| catthshshshs a întrebat:

Ce sa iau sa scap de durerea de gat? Mentionez ca este doar o durere de gat.sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| arysa a răspuns:

Strepsils mi se pare cel mai bun.

18 răspunsuri:
mariana
| mariana a răspuns:

Sfaturile ce le-ai primit sunt bune insa poti sa actionezi pentru a-ti trece durerea de gat si altfel, facand gargara cu apa sarata (o lingurita la 250 ml apa calduta).
O alta modalitate pentru tratarea durerilor de gat este sa dizolvi 2 lingurite de bicarbonat de sodiu alimentar, intr-un pahar de apa calda(cca 200 ml) cu care se face de asemenea gargara. Solutia de bicarbonat de sodiu alimentar umezeste mucoasa gatului si senzatia de uscaciune si durere vor dispare. Gargara se face de 5-6 ori pe zi, dupa mese.
La magazinele apicola se gaseste un produs natural denumit "Proposept" care se suge si care indeparteaza durerea de gat. Eu asa procedez de cate ori am semenea dureri de gat.
Sa fii sanatoasa si sa scapi de dureri.

| AvalohAlyn a răspuns:

Tantum Verde. Mie mi-a trecut imediat din 2-3 pastile.Are un prospect mare cu multe indicii.Reclama chiar e adevarata.Este diferit de restul,, bomboanelor pentru gat''.Incearca-l.Este 1 leu pastila. Merita.

| Ana a răspuns:

Trachisept miere si fructe de padure, p langa k sunt bune la gust iti fac si bine, doar 3 p zi
eu asa am scapat big grin

| LNK a răspuns:

Faringosept sau Strepsils.

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Sa bei ceva fierbintehappy la mine functioneaza big grin

| hugo a răspuns:

Ceai caldut, nu fierbinte, lapte... daca nu poti inghiti roag'o pe mami(sau fa'ti u)"depinde de varsta" sa iti puna/pui sare calda la gat! Multa sanatate!

| Teooo a răspuns:

Homeogen

| danutzsan a răspuns:

Foarte eficienta este gargara cu apa cu sare, trece durerea foarte repede, dar este foarte neplacut.

| KiSS_4146 a răspuns:

Faringosept cel mai bun pentru durere de gatwinking
sanatate

| daniDeeDee a răspuns:

Strepsils - miere si lamaie e foarte bun.
Cum am supt, cum mi-a trecut. tongue

| VladRO a răspuns:

Hexoraletten, Faringosept, Vitamina C...

| PaisonPink a răspuns:

Tantun Galben...Si eu l-am luat acum cateva zilewinkingbatting eyelashes

| Catalin970 a răspuns:

Poti sa iei doar un drops mentolat sau faci un drum pana la farmacie si o sa te poti informa acolo.Eu as lua un drops.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faringosept.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce e mai bun dar iti recomand faringosept, am luat si eu chiar azi

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din propria mea experienta sa nu iei Strepsils ca nu e bun, eu am luat si nu mi-a trecut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merge cu Hexoraletten, te sfatuiesc sa incerci tantum cu gust de lamaie, trece in 2-3 zile.