| baiatulxboyx a întrebat:

Ce sa imi iau cand merg la cinema? De obicei imi luam un meniu mare cu Popcorn mare si suc mare cola, am redus la meniu mediu cu popcorn mediu si suc mediu cola, acum as reduce si mai mult la popcorn mediu si o sticla de apa. E bine? Ce sa iau cand merg la cinema? Tineti cont ca trebuie neaparat sa iau ceva neaparatlaughing si efort nu am voie sa fac, ca sa dau jos pentru ca am avut mononucleoza si 6 luni sunt pe tusa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti lua o apa minerala si un fruct, sau o ciocolata mica amaruie.

| psiholoaga a răspuns:

Daca trebuie neaparat sa iti iei ceva de rontait, atunci popcornul simplu, cu sare, e alegerea cea mai buna (comparativ cu nachos cu sosuri, cu porumb cu cascaval etc).

| Honey_8888 a răspuns:

Poi eu cind merg la cinema imi iau NACHOS cu sos de cascaval...Este fffff buuun.Sau poti sa iti iei ceva dulce din ce mai e pe acolo.am vazut ca au alune invelite in ciocolata(sunt bune).Cam atatbig grin