Iti recomand sa faci bai locale (la picioare) cu un pumn de zat de cafea oparit cu 2 l de apa. Ideal ar fi sa-ti masezi apoi picioarele cu unguent de galbenele si arnica, pe care il gasesti la magazinele cu produse naturiste (gen Plafar). Dupa masaj, stai intinsa pe pat si pune-ti picioarele mai sus decat corpul (fie pe spatarul unui scaun, fie pe perete). Vei simti cum picioarele ti se vor relaxa.
Sanatate multa!
Sa mergeti la doctor, sa va consulte si sa vada care e problema, sa nu fie vreun blocaj al vaselor de sange.
Pana atunci, sa purtati incaltaminte comoda, sa va odihniti in fiecare zi, timp de 20-30 de minute, stand in pozitie culcat pe spate, cu picioarele mai sus fata de nivelul corpului. Sa incercati sa urcati scari, chiar daca numai de asta nu va mai arde dupa 10 ore de stat in picioare.
Puteti face un masaj cu ulei esential de usturoi si susan care stimuleaza circulatia si calmeaza durerile. Sau cereti un ceai la magazinele naturiste.
Si, cred ca ar mai trebui sa verificati contractul de munca. poate aveti dreptul sa va odihniti la fiecare ora cate 10 min. mie asa mi s-ar parea normal.
Fa un control ortopedic. Poate ai nevoie de fizioterapie sau cine stie. Sanatate.
Incearca sa mergi la presoterapie, nu e scump si e f relaxant. e recomandat pentru problema asta cu picioarele.
Ma dureau labutzele de la mersul pe jos si statul in picioare, am fost la herculane apa sulfuroasa, nu mai am nimic pot merge 5 ore incontinuu, in abaia de spalat se pot pune picaturi de sulf, procentul nu-l stiu uitati-va pe net, dar va garantez ca se relaxeaza muschii si oasele nu mai dor desigur trebuie sa faceti asta cel putin o luna, dar cu rabdare nu ajungeti la hepatita de la atatea medicamente (analgezice), sulful va ajuta si sa dormiti.
dobrin1019 întreabă: