Buna, eu zic sa iei sampon sebum control asa se numeste, si eu imi obisnuisem parul sa-l spal in fiecare zi si daca nu il spalam o zi se facea urat de tot, am folosit o luna de zile samponul sebum control de la gerovital si am observat ca parul meu nu se mai ingrasa asa repede, eu il iau de la avon cu 10 lei dar se gaseste si la farmacie cam tot atat cred ca are pretul.sunt sigura ca te va ajuta si pe tine, poti citi pe net despre samponul asta, eu asa am aflat de el
Nici nu te mai uiti la pret cand ai problema asta sincer o sa incerc sper sa se vada rezultate multumesc mult :*
Npc ai dreptate nu prea conteaza pretul cand ai o problema de genul, e urat sa iesi in oras si sa luceasca parul de zici ca ai pus ulei pe el eu zic ca o sa ai rezultate bune, tot pe internet am aflat si eu de el acum mai multa vreme, am observat si baieti vorbind de acest sampon nu doar femei si ti-ai putea lua si serul pentru rezultate mult mai repede se foloseste dupa baie, eu nu l-am folosit si tot am avut rezultate bune:*
Sunt baiat ) dar imi place sa port parul lung
Da mi-am dat seama ca esti baiat iti ziceam ca samponul asta e bun si pentru barbati si femei ca sa nu crezi ca iti recomand unul pentru fete fiind fata
A ok mersi maine ma duc sa il cumpar si cumpar si sprayul ala
Npc, sper sa te ajute mersi de funda