Daca esti genul de persoana care mananca si nu se ingrasa si vrei sa iei in greutate trebuie sa mananci 5 mese pe zi si incearca sa rontai ceva atunci cand stai degeaba
Pai mananc atat de mult si nu ma ingras deloc!
Si eu am problema asta . nu stiu ce sa iti zic eu am reusit sa ma ingras putin in 2 luni cu 5 mese pe zi si in fiecare sambata ma duceam sa mananc ceva de la fast food.
Da,dar eu stau la tara. Oricum mananc eu la grasimi cand se taie porcul.
Apropo, ti-am dat FUNDA.M-am tinut de promisiune
Da. o sa avem ocazia sa ne ingrasam de craciun
Am vazut, multumesc
Da abia astept
Citeste in intrebare
Eu am intrebat cate kg ai de esti asa de slaba nu cat vrei sa slabesti!
Aa... 33! la 13 ani.
Uau! Chiar trebuie sa te ingrasi! Am tot 13 ani, dar am 50 kg!
Se numeste Supradyne efervescent si sunt vitamine.
Si nu uita de BigMac-ul de inainte de somn
Nu iti fa griji, mai bine mai slabuta decat Sumo!
Si eu doresc sa ma ingras si manac de 3 ori pe zi mese regulate cu gustari care trebuiesc sa fie bine incarcate caloric dar si nutritiv deoarece ele reprezinta suplimente alimentare
In primul rand sa nu iei pastile de ingrasat ca o sa ajungi pe la 25-30 de ani ca ai sa ai 100 de kg. Poti sa mananci multe grasimi, nu abuziz si nu te mai stresa ca esti prea slaba, altii se chinuie sa se ingrase.
Iti zic eu cel mai usor mod de a te ingrasa. Baga in tine o saptamana numa shaorma si o sa vezi rezultate .
Serios? Deja am dat fundita, dar sa stii ca m-ai ajutat destul de mult
Stai linistit/a, nu sunt aici pentru funde, si pentru a da un sfat bun, asta daca se poate. Spor la ingrasat.
)Mersi. Esti chiar amuzant (in legatura cu ultima parte )
Jumari din slanina de porc http://www.laurasava.ro/2013/01/09/jumari-din-slanina-de-porc/Te asigur ca nu o sa mai ai probleme. Si inca ceva, mancati taraneste mai fratilor, nu prostii din alea de la dieta! Uita-te la copii de moroseni si ai sa-i vezi rumeni la obraz, plini de sanatate. Alora nu le lipseste dimineata, grasimea intinsa pe paine, si n-au nimica.Nu te mai lua dupa toti dupa toti ciudatii!
1.Multa paine
2. Grasimi(dar nu prea mult)
Mai poti cauta pe net daca chiar vrei.
Deeaandreea9156 întreabă: