anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

CE sa mananc seara ca sa nu ma ingrasi? mai multe sfaturi daca stiti si funda la cel mai bun

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Simonyka a răspuns:

Seara mai bine numai mananci incearca sa mananci pana in 6 dupa ora 6 se depune incearca sa mananci mai multe fructe legume ceva fara grasimi lapte cu cereale intregalewinking

sper ca te-am ajutatbatting eyelashes
fundabatting eyelashes?

| Simonyka a răspuns:

Seara inainte de 6 ar fi mai bine sa numai mananci date pe fructe sh legume lapte cu cereale integrale. ceva fara grasimibatting eyelashes sper ca te-am ajutat

| Boy a răspuns:

Sal tr sa mananci alimente cu multe proteine (ex:carne de pui, de peste...carne in general)dar fara garnitura fara paine.winkingfunda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O gustare fara grasimi

| emilia a răspuns:

Cit mai multe legume si fructe.
Sucuri, ceaiuri, lapte.

Uite un link care te va ajuta :
http://www.slabsaugras.ro/SitFiles/articol_no_ph.php?id=16&idsec=9

Cina - ora 18. 00

* 2 felii de piine graham, neagra sau cu tarite (acestea pot fi înlocuite cu un bol de cereale cu lapte proaspat sau, dupa gust, cu mamaliga cu lapte).
* Un iaurt mic sau o cana cu lapte.
* 100 g carne slaba fiarta.

Numai bine *!

| oanecorleone a răspuns:

Pai problema este ca nu ar mai trebui sa mananci seara ca sa nu te ingrasi.Pentru a nu te ingrasa trebuie sa manaci ultima data inainte de ora 6.Si pe timpul zilei sa manci putin si de multe ori.

| DorinHV a răspuns:

Seara dupa ora 18:00 este indicat sa nu mai mananci. Poti manca o salata sau bea un ceai cu paine prajita. Nici in timpul zilei sa nu mananci junkfood(McDonald's, KFC, FastFood, etc.) Indicat este ca la pranz sa mananci "masa principala". Dimineata este important sa mananci, dar nu foarte mult pentru ca mergi la scoala si corpul tau nu arde caloriile atat de repede pe cum ai alerga de ex. Char daca le-am luat eu de la cap la coada sper ca m-ai inteles.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poti manca mancare fiarta...