Si totusi, ar trebui sa tratezi cauza si nu efectele ei... La medicul dermatolog solicita analiza cojilor respective(cultura la 14 zile) pentru a afla ce medicament poate fi eficient in tratarea si eliminarea acestora... Apoi fa tratamentul cu toata seriozitatea de care poti dispune, astfel incat sa reusesti un tratament eficient 100%...
sanatate...
Foloseste in continuare sampon nizoral. Ceai de urzici gasesti la plafar si poti pune si frunze de nuc in fiertura.Mai poti folosi sampon antimatreata cu ihtiol de la gerovital plant!
Foloseste Garnier anti-matreata... e foarte bun si isi face efectul dupa cateva spalari
Daca ti-a recomandat Nizoral, inseamna ca e o problema a dermei, foloseste Nizoral, e f bun.
Garnier anti-matreata... nu garantez ca nu o sa mai ai matreata, dar eu asa am scapat de ea.
Eu una folosesc clear. e foarte bun. dar acum depinde si de scalp, etc. cea mai buna solutie e dermatologul...
Te-ai spalat cu ceva, de ce ai ajuns in situatia asta? te-ai vopsit? un scalp normal nu trebuie sa arate asa, trebuie sa depistezi ce provoaca acea matreata (ciuperca), poti face o analiza fara acordul dermatologului (daca el ti-a recomandat numai nizoral), la un laborator.Nu incerca toate remediile spuse de unul si de altul, cred ca sunt mai scumpe decat o analiza care costa mai putin.
Acelasi lucru il are si sotul meu ...coji pe scalpul capului...am cautat tot felul de sampoane de lotiuni... dar nimic ...tot ii apar mereu...de curand am fost intr-un targ din bucuresti ...si am gasit niste produse profesionale... s-a spalat o saptamana cu ele (un sampon si o lotiune care se pune cu pompita cateva picaturi) sunt italinenesti am inteles...deci.s-a spalat cu ele doar o saptamana...si vreau sa zic ca chiar au dat rezultate...sunt extraordinare ...este ceva din gama FANOLA daca gasesti ia-le cu incredere nu o sa regreti...
Eu stiu ca se facea un tratament cu ou si rom amestecate, sau otet, apoi se clateste... daca nu merge...incearca clear, e foarte bun! bafta!