| Gabrielle_3626 a întrebat:

Ce sampon folostiti? Care credeti ca este bun? Eu am folosit de la Favisan (si mi-a electrizat parul) apoi de la Loreal Paris (mi-a facut matreatacrying
plss unul buun!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Aly_9916 a răspuns:

Eu folosesc clear ca este ffff bun dar...alb pentru femei si albatsru pentru bieti succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie toate imifac asa si Oash Go si Favisan pana la urma la 12 ani ai mei am ajuns la Dalin da scrie ca e si pentru adulti si adolescentiwinking laughing

| ioana1704 a răspuns:

Eu am folosit de la kalos dar sau magarit si ei, acum folosesc de la FM ( am intrat in reteaua de distributie ). incearca panten, potrivit tipului tau de par!

| MarinaMrn a răspuns:

Syoll

| BabyBlue_1099 a răspuns:

Poti folosi gerovital.e foarte bun.
Sau de la Syons:d

| Izy a răspuns:

Eu folosesc sampon de la gerovital, care este foarte bun si il recomand, am scris si aici despre el http://machiajochi.ro/sampon-si-lotiune-regeneranta-gerovital/763/

| Herpderp a răspuns:

Eu folosesc de la Garnier cu Aloe Verra.Imi lasa parul lucios si moale si fiiiin big grin. Ar mai fi si variantele : De la Dove sau Syoss. Funda?puppy dog eyes

| Kristen_3393 a răspuns:

Wash & go, Clear, Pantene.
eu folossesc acum wash & go si e foarte bun!
si am folosit si clear si pantene, care tot asa sunt extrem de bune happy
sa iti dau un sfat, daca te dai si cu balsam, ia`ti unul de aceeasi marca.
altfel mie mi se facea matreata.
funda?big grin

| nevermindpeople a răspuns:

Nu e chiar asa usor sa gasesti samponul perfect.
Nu trebuie sa ne intrebi pe noi, fiindca depinde de tine.
Toate suntem diferite.
Deci depinde de ce ti se potriveste.
Caci si mie samponul Sunsilk imi face matreata.
Sau samponul Herbal Essences imi face parul moale.
Sau samponul NIVEA 2in1 imi face parul drept. happy
Eu iti recomand NIVEA 2in1, dar depinde de tine cum am mai zis.
Eu zic poate sa te consulti si cu mama ta, ea s-ar putea sa stie mai bine.winking
Succes big hug
Fundita? blushing

| mejustme444 a răspuns:

Nivea(Verde, 2IN 1)

| NickiMinaj a răspuns:

Incearca joico.