| ely a întrebat:

Ce sanse de supravetuire exista dupa 3 accidente cerebrale, ultimul fiind urmat si de paralizarea partii stangi a corpului, mana si piciorul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti spune niciodata care sunt sansele. Daca celelalte accidente au fost mici, reversibile in 2-3 zile, inseamna ca sunt deocamdata doar accidente tranzitorii, care anunta o inrautatire a circulatiei cerebrale si riscul unui accident mare.
Cred ca totusi medicul neurolog curant e in masura sa-ti comunice un prognostic bazat pe date reale.
Multa sanatate!

4 răspunsuri:
| Dara a răspuns:

Nu sunt medic, dar mama unei prietene a murit(din pacate) la al 3-lea.Al 2-lea, ca si in cazul pe care il descrii a avut ca urmare paralizia, afectandu-i si centrul vorbirii(cat a mai trait, cam un an, nu a mai putut rosti nici un cuvant, decat silabe, si acelea cu mare greutate). Imi pare foarte rau de situatie, mai consulta si alti medici, si nu iti pierde speranta, chiar daca cei din jur iti spun ca e inutil! Sanatate, curaj si putere iti doresc, pentru ca vei avea nevoie de ele indiferent de ce urmeaza!

| clau44 a răspuns:

Nu se stie care sunt şansele, du-te la un neurolog şi cere-i o trimitere la computer tomograf (tomograf) şi după rezultat îţi poate spune care sunt şansele de supravieţuire!

| LuS[z] a răspuns:

SUNT CAM MICI...MA BUCUR CA A SUPRAVIETUIT ATAT DE MULTORA PENTRU CA DIN PACATE UN COLEG DE AL MEU DIN LICEU A DECEDAT IN URMA UNUIA SINGUR;(( DUMNEZEU SA-L IERTE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca reflexoterapia. Ce varsta are pacientul?