Am renuntat la majoritatea dulciurilor (exceptie facand cele de casa), sucuri, alcool si mancaruri nesanatoase in general.
Am introdus ceaiul verde, bananele si iaurtul de baut cu fructe Activia in dieta mea zilnica, am eliminat complet chips-urile, am limitat painea, ciocolata, foietajele, produsele tip fast food, biscuitii, untul si alte tipuri de dulciuri. Drept consecinta, cumulat cu mult tenis, am slabit in jur de 25-30 kg intr-un timp relativ scurt.
De asemenea, nu mai pierd noptile ca inainte si merg regulat la alergat.
Am renuntat la orice fel de bauturi si acum beau doar apa. Incerc sa renunt si la dulciuri dar cam greu...
Nu o sa mai beau coca cola, nici nu o sa mai consum dulciuri sunt otrava, trec pe o dieta bogata in carne, legume, fructe
Asa! Bravo
Sper sa reusesc supica
Iti tin pumnii, hai ca poti
Daca as avea o iubita poate as reusi, iubirea te schimba
Nu te schimba neaparat in bine
Mmm
Acum lasand gluma deoparte, supa fierbinte de ceapa este foarte buna cand am o gripa/raceala. Ma linisteste pentru 2-3 ore. O fac din pachet, nu e asa de pricopsita precum cea din poza ta de profil.
Asta e suuuuper. Si eu o fac in cel mai simplu mod, mi se pare cea mai buna.
N-am făcut nici una.
Sunt ca în bancul ăla cu doctorul care întreabă pacientul "Fumați?" pacientul spune "Nu" la care doctorul îi zice "Păcat că nu fumați. Acum v-aș fi spus să vă lăsați și v-ați fi simțit mult mai bine"
Schimbari pe care le-am facut in ultimii ani, nu neaparat anul asta: am renuntat la sucuri (aprox. 5 ani, de la 2l de suc pe zi am ajuns sa beau 2l de suc pe an, chiar mai putin), am renuntat la mancarurile prajite in ulei, as spune si la fast-food, dar nu am fost amator niciodata, aproape mi-am dublat nr. de kcal pe care il consumam (nu stiu daca e neaparat o schimbare in bine), am inceput sa consum mai multe legume, fructe si cereale.
De ce?
Fiindca nu mai trece pasa proasta in care ma aflu de cativa ani.
Alimentatia, am lasat dulciurile mai moale si toate prostiile de la fast food.
Am rentuntat la pepsi
am rentuntat la cola
am rentuntat la tigari
am rentuntat la laba
am rentuntat la mancare
acum meditez si ma contectez cu universul prin telepatie si vormesc cu voi prin intenet cu viteza Terabit
Nu mai mananc multe dulciuri, ma culc mai devreme, ma scol mai devreme si nu mai beau cola mult.
Stiu ca am doar 16 ani, dar alcool
O, si m-am reapucat de invatat la matematica.
Am devenit nefumator, am inceput sa merg la sala in mod regulat, citit/ascultat carti si meditat zi de zi.