Incearca cu apa cu zahar. La mine mergea.
Si eu am avut probleme cu inima si tot de la stres si suparari.
Apa cu zahar si Calciul sunt cele mai la indemana metode de moment.
Si daca vrei sa ajuti inima, natural si fara efecte adverse. Cumpara de la farmacie:
COENZIMA Q10 capsule
Omega3
Calciu+Magneziu.
Aceste 3 suplimente sunt prietenele inimii.(nu sunt pastile sunt suplimente-deci nu au efecte adverse)
Daca esti stresata, tot la farmacia -naturista gasesti Ceai anti-stress -e foarte bun.
Alte sfaturi- fa niste exercitii de respiratie inspira expira adanc cam 15 minute pe zi. Ajuta la oxigenarea sangelui si implicit a inimii
Succes!
Simplu:
-fara tigari
-fara alcool
-fara cola
-fara cafea.
Si durerile de inima vor fi doar o amintire...
Pentru moment ia un Calciu si Apa cu zahar.
Crede-ma nu am nici un viciu.dar plang din ce in ce mai mult, si atunci incepe sa ma doara.
Multumesc!
Incearca cu apa cu zahar. La mine mergea.
Si eu am avut probleme cu inima si tot de la stres si suparari.
Apa cu zahar si Calciul sunt cele mai la indemana metode de moment.
Si daca vrei sa ajuti inima, natural si fara efecte adverse. Cumpara de la farmacie:
COENZIMA Q10 capsule
Omega3
Calciu+Magneziu.
Aceste 3 suplimente sunt prietenele inimii.(nu sunt pastile sunt suplimente-deci nu au efecte adverse)
Daca esti stresata, tot la farmacia -naturista gasesti Ceai anti-stress -e foarte bun.
Alte sfaturi- fa niste exercitii de respiratie inspira expira adanc cam 15 minute pe zi. Ajuta la oxigenarea sangelui si implicit a inimii
Succes!
Lexotan sunt foarte bune mama mea a *** un preinfarct si o ajuta foarte mult aceste pastile! ( funda )
Ma doare mai bine de doua luni, in fiecare zi e aceeasi durere, deci astept sa mor, ori o pastila ori moartea, dar multumesc pentru sfat.