Bună.
Faza reală este că poți lua boala sărutului (mononucleoză) dacă nu știi cu cine te săruți!
Pa, pa.
O Doamne, ce bazaconii! Nu este nimic adevărat din toate astea! Poţi să te săruţi de la orice varstă!
Sunt boli care se pot lua din sarut, dar asta se întamplă la orice varstă.
http://www.unica.ro/......-2902.html
Cred ca proful tau consumase ceva plante d-alea biologice inainte de ora de curs
Este adevarat ca poti lua o mononucleoza, o hepatita A, un herpes dar toate patologiile astea nu au nici o treaba cu amestecarea celulelor barbatesti cu cele femeiesti
Probabil ca esti prea mic, dar boala aia se numeste SIDA si se ia pe cale sexuala (deci nu daca te saruti cu una, ci daca o saruti intre picioare ).
Doamnee fereste...boala aia se transmite prin seeeeeex ...si numa daca o are fata sau tu nu altceva
Mi se pare mie sau tu înveţi biologia cu omul de serviciu?!
Vă dă teme?! Îţi faci temele?!
Doamne...
Asta-i cea mai mare tâmpenie care am auzit-o în viaţa mea!
Boala aceea se numeşte SIDA şi se ia de la contactul intim dintre un bărbat şi o femeie!
Stiu ce ii aia sida da vedeti ca bine zice legiuitoarea despre mononucleoză dar se transmite prin sarut, tuse, stranut, sau prin orice contact contact cu saliva celui infectat cu virusul si virusul se numeste Epstein-Barr (EBV) dar sunt oameni si oameni daca partenera/partenerul tau nu are virusu nu se transmite
Felul in care te-ai exprimat ne cam dadea impresia ca v-a prostit profa voastra sau n-ai inteles tu bine.
Unele boli se pot lua prin sarut, dar tu ai spus "daca ne saruta si avem sub 18 ani"... bolile care se transmit prin aer (raceala etc.) se pot transmite si prin sarut in mod cert...
aikidoman întreabă: