Creierul tau este deja afectatchiar si inainte de prima ocazie cand bagi asemenea substante in tine.
Ulterior, te prosteste tot mai mult, la fiecare ocazie.
Ai dreptate se pare că banii, mașinile etc nu aduc fericire că altfel nu s-ar fi refugiat în droguri eu unu nu ii pot înțelege fiindcă depresia mi se pare cel mai groaznic lucru care i se poate întâmpla unui om imaginează ți 12 ani de depresie de durere sufletească și nu am simțit sa fac așa ceva nici să beau și ei au și prieteni stau tot timpul in familie deci nu stau izolați cum stau eu și totuși o recurs la așa ceva acum văd că sau prostit par puțin retarzi
Da,cei mai mulți o folosesc pe post de tratament deși exista alternative sigure pentru depresie
Cocaina reduce oxigenul care trebuie sa ajungă la creier
Ii curge sange din nas de la cocaina din cauza ca i se irita narile, se resimte o arsuta intepatoare. Iubitele nu tin loc de droguri, efectele date de cocaina sunt deosebite. Folosita in cantitati mici, il face pe consumator sa se simta euforic, plin de energie, vorbaret si cu simturile ascutite (vaz, auz, atingeri). Cocaina reduce temporar nevoia de a dormi si de a se hrani. Folosita in mod regulat, cocaina provoaca schimbari majore in creier, mai ales in sistemul responsabil de satisfactie, ceea ce duce la dependenta.
Spuneți nu drogurilor și evitați să deveniți victime și sclavii viciului
anonim_4396 întreabă: