anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se întâmplă cu membrele care sunt amputate unor pacienți în spitale?
Unde ajung ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In general sunt duse la un incinerator, in special la cel al spitalului respectiv. Tot asa cum sunt arse si restul de "deseuri" medicale, bandaje si alte cele.

Unele se pot ingropa (cele care nu prezinta riscuri de infectie pentru mediu) si apoi oasele se alatura corpului raposatului.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La crematoriu.

| Catrice a răspuns:

Le cumpara restaurantele sa faca ciorba de perișoarehee hee

| anonim_4396 explică (pentru Catrice):

Mooor. laughing

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu muri mă, ce, vrei sa ajungi ciorba de burta, ficăței la gratar și creier pane?

| anonim_4396 explică (pentru Catrice):

Nimic nu se pierde, totul se transformă. laughing

| Catrice a răspuns (pentru anonim_4396):

*chimie clasa a 8a memories* laughing

| siriusblack98 a răspuns:

Sunt colectate de catre o firma care se ocupa cu asa ceva iar apoi duse la crematoriu. Unele spitale stiu ca au crematoriu propriu si scapa de membrele amputate fara a mai avea nevoie de vreo firma.

| TFL007 a răspuns:

La moara, la macinat happy

| StefanChriss a răspuns:

Salut! Cel mai probabil urmeaza sa fie arse in crematoriu.

| Skarr a răspuns:

Probabil sunt arse. Desi uni le iau acasa ca pe trofee cumva. Am vazut pe Youtube pe cineva cu "trofeu" d asta

| Unknownzgw a răspuns:

Dacă ai pile, poți să le iei acasă și să le ții pe post de trofeu într-un borcan cu formol, lângă peștele de sticlă, sub atenta protecție a mileului macrame.