| iuliclaw a întrebat:

Ce se intampla cu mine azi? gandesc intr-un fel iar peste cateva ore altfel (am 16 ani ) o fi de la pubertate? am stari foarte ciudate de la ura pana la prietenie.
De vreo 2 saptamani sunt instabil

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zady a răspuns:

Da,e clar pubertatea,apar tot felul de schimbari,hormonii o iau razna,dureaza o perioada pana se regleaza cam tot ce e nevoie,nu te alarma, daca este ceva care a inceput recent inseamna ca nu sunt absolut deloc probleme, so relax

9 răspunsuri:
| Americanuu a răspuns:

Eu am stari si mai ciudata. Inclusiv azi... dar ies afara, dupa care ma culc si a doua zi imi revin. Sa sti ca nu e o idee rea sa-ti impartasesti timpul cu fetele in pat, te scapa de stres si vei fi mai relaxat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost asa foarte mult timp.varsta sa fie de vina? nu stiu... cert e ca starile oricum ni se schimba.ce poti face? plimba'te pe margine unei apa, la munte la mare stai in liniste.pe mine cel putin apa ma linisteste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti intr'o perioada care va trece. daca spui ca esti asa de vreo doua saptamani poate e doar o faza

| AngelDrowing a răspuns:

Esti agitat. poate te streseaza cevabig grin...du-te intr-un loc linistit si citeste o carte (poate politista)... poate o sa-ti revibig grin.

| Eucarmen a răspuns:

Instabilitatea emotionala e o stare normala in adolescenta. Suntem in perioada cand se produc schimbari in gandirile si ideile noastre. Totusi eu zic sa fii atent la tine, sa vezi in ce situatie ti se schimba emotiile. Tine minte ca nu creierul ne conduce pe noi, ci noi pe el.

| Elenaaa23 a răspuns:

Si eu am patit exact la fel.(am 13 ani)La mine sunt sigura ca este din cauza pubertatii si a perioadelor delicate ale luniihappy prin care trece o fata. Exact ca tine, imi schimbam starea de spirit de la o zi la alta.Este foarte posibil sa fie de la pubertate, dar si stres. Nu stiu ce sa iti spun, dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu parintii tai ca sa nu fie vorba despre ceva mai grav.
Sper ca te-am ajutat.

| PetreConstanta a răspuns:

Gandeste-te numai la lucruri frumoase Esti si tu intr-o stare mai instabila Trece stai linistit

| ciprian_7143 a răspuns:

Cat de mult te placi pe tine? In afara de asta, cum bine ai spus, ai 16 ani! Ma surprinde faptul ca ai observat acest lucru! Ma bucur pentru tine ca esti constient de ce se intampla cu tine si iti pasa! Bravo! Cu toate astea nu trebuie sa intri in panica. Toate acestea vor trece si vei deveni tu cel dinainte.De un singur lucru trebuie sa ai grija:sa nu iti strici prietenii care se vor dovedi minunate.Succes!

| iuliclaw explică:

Multumesc de ajutor! din pacate numa 1 primeste fundita toate raspunsurile sunt bune dar asta e happy