| Leonad_Leo_1997 a întrebat:

Ce se întâmplă daca al 3-lea deget de la piceor dupa cel mare incepe sa se miste fara ca eu sa fac ceva. Cand il misc se misca din alt unghi. Vă rog ajutati-mă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las că te ajut eu.

HEI, OAMENI BUNI, ajutați-l rapid!

Glumeam.Îți sugerez să mergi la doctor deoarece doctorii știu mult mai bine despre probleme de acestea decât noi

| acerr a răspuns:

Un nerv zvacaneste, mie mi se intampla in pupla

| qwertpro a răspuns:

Salut,posibil sa fie si un tic nervos.Cauzele acestuia nu sunt pe deplin cunoscute, dar adesea pot fi ameliorate cu anumite produse medicamentoase, sau cu ajutorul psihologului, caci unele din ele pot aparea din cauza unor emotii puternice din suflet.

| SpringtrapSimerea a răspuns:

Degetul urmează să se desprindă, o să îți intre in curr și după o să îți intre in gură plin de. Asta se va întâmpla în timpul nopții deci înfășoară-ți piciorul într-o cârpă.