Daca nu esti o fire sensibila sa te imbolnavesti din orice fleac nu o sa ti se intample nimic
Daca e de doar o luna nu o sa ai probleme daca nu ai stomacul sensibil.Eu am mancat mai demult un baton de ciocolata expirat(cred ca de mai mult de 1 luna ) si nu am avut nimic...
De obicei cand se mananca un aliment expirat se faca o indigestie.Adica o sa vomiti tot ce ai mancat.Atata tot in cel mai rau caz daca era carne faceai o toxinfectie alimentara foarte urata dar cum este ciocolata o sa faci doar o indigestie.Indigestia se mai prezinta si sub alte forme ca de ex
; cap greu,ameteli, stari de greata, balonare, durere de burta, diaree si cam atat. Daca vomiti si ai si diaree inseamna ca este o boala infectioasa. Funda?
Poți face alergie sau o toxinfecție alimentară.
Ai mai multă grijă data viitoare.
Daca nu esti predispusa la probleme cu stomacul (cum ar fi indigestia), atunci nu vei pati nimic, fiindca nu s-a depasit cu mult termenul de expirare, iar daca a fost tinuta in conditii potrivite, sansele sunt si mai mici sa ai probleme.
Multe...
Cel mai probabil o toxinfectie alimentara sau, mai urât... o hepatita.
Pai in cel mai bun caz(si cel mai probabil) te strici la stomac.
In cel mai rau caz... poate sa ti se faca rau si sa iti treaca peste 1 saptamana(depinde si de organism)
Doamne)))))))(scuze ca rad, nu pot sa ma abtin) )Nu se intampla nimic, am mancat si eu de-aia