Mie nu-mi place muzica tare deloc, doar eventual la concerte fiindca simt totul la alt nivel.
Cum asa? De ce?
Nu stiu Ma deranjeaza sunetele tari in general, ma irita negativ daca e si un spatiu mic si inchis (un apartament). Asa cand e intr-o incapere mare (club) sau in aer liber, sunt ok cat nu sunt exagerat de aproape de boxe.
Si pe mine au inceput sa me irite sunele astea, mai ales de la telefon. Zici ca imi tipa cineva in ureche si nu cred ca e de bine.
Probabil fiindca vrem sa simtim bass-ul . Si consecinta ascultatului muzicii la volum tare e pierderea partiala a auzului (asta daca asculti mereu muzica in casti cu volumul dat la maxim, in vreo 3 ani nu prea o sa mai auzi foarte bine).
Un an a trecut deja :3 ...Nu e bine.Dar de ce?
Nu sunt un expert in asa ceva, dar probabil ca urechea nu e facuta sa asculte sunete foarte tari constant, asa ca trebuie sa se chinuie putin. Dupa mai mult timp ma gandesc ca urechea oboseste de la atata chinuit, oboseala asta fiind reprezentata prin pierdera partiala a auzului. Ma gandesc ca asa ar fi, dar mai bine cauti pe Google
Si eu, dar castile alea se aud tare, si la 10% se aude, destul.
Casti noi
E de la Dolby Atmos, se aude asa bine.
Frate exista si alte casti bune.mai bine sa schimbi castile decat timpanele.nu crezi?
Ti-am zis motivul de ce se aud asa tari.
Sunt diverse motive
In principiul pentru ca ne simtim atrasi de acea melodie doar ca nu e bine, eu am avut niste casti canyon si in principiu cam 2 luni ascultam muzica non-stop, nici nu tineam minte numarul melodiilor pe care le ascultam in acea zi, asta tinand cont ca am avut si niste probleme de sanatate si nu aveam ce face, in principiul dupa acele doua luni au inceput sa apara efectele, oboseam des, simteam destul de frecvent acel tiuit in ureche uneori chiar si cu stoparea auzului la una din urechi urmand sa-si revina in 4 5 secunde, durere si chiar iritare apoi la sunet mai tare. Castile intr-adevar aveau bass puternic dar si sunet. Iti recomand Bongiovi DSP, pe atunci nu il stiam, multumesc lui Dumnezeu ca l-am gasit. softul are o optiune speciala pentru casti, incat o sa auzi sunetul mai placut si chiar incet daca vrei, are multe presetari.