| Diaconu_Alexandra_1997 a întrebat:

Ce se intampla daca atingi otrava? thinking straight face Cred ca asta am facut..am atins din greseala, fara sa vreau o substanta care scliprea atunci cand am vrut sa i-au ceva din dulap si cutia era intr-o punga de la farmacie..Cu toate ca m-`am spalat pe maini de multe ori, acum simt intr-un mod ciudat ca mi-e somn, ma doare capul si mi-se inchid pleoapele...
AJUTOR!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Nu se întâmplă absolut nimic câtă vreme nu ai băut din ea. Să ştii că otrava îşi face efect imediat, iar dacă era ceva, până acum aveai o stare mult mai gravă. Te simţi ciudat şi îţi e somn fiindcă eşti obosită sau pur şi simplu sunt numai nişte senzaţii. Mergi şi odihneşte-te şi stai liniştită.

Pa-pa.

0 răspunsuri: