Si pe ce baza Iluminati2k20 este analfabet functional? Da niste argumente, ca el trece prin ceva prin care tu nu treci, zici ceva ce nu se potriveste, ti se zice ca nu zici bine si ti se spune si de ce (pe verificate), tot tu te superi fara sa zici "ia ma ala, ce zice? Ia sa vad eu... daca eu nu zic bine? Ia ma zi sa vad si eu despre ce e vorba"
Asa face un om inteligent.
Eu nu am zis ca esti de vina ca nu stii, sau ca esti nu stiu cum, dar invata, asculta, verifica, nu o tine in prostie cu o chestie aiurea.
Eu multe pareri mi le-am schimbat cand mi s-a aratat ca parerea mea e proasta.
Hai sa facem un experiment, te bagi? La pariu de 500 Euro cu martori, vrei sa testam niste depresogene pe matale? Sa simti temporar ce simte iluminati, sa te vad eu cu gandirea si cu alea, cum scapi, sa vrei sa fi normal, sa ai alimentatia alimentatiei alimentatiilor si sa fi bine.
Si nu poti sa minti ca esti bine, ca vei sta asa fara nici o motivatie, nu vei mai avea prea multa energie, nu vei mai avea chef de mare lucru, o sa ai o anxietate de te va tampi.
Te si platim, functioneaza si repede! Depresogenele sunt inversul antidepresivelor, pe soricei a mers.
Coboara nivelul de serotonina in primul rand, apoi dopamina, endorfine si noradrenalina.
Acuma problema este ca risti sa ramai asa! Nu se stie chiar sigur daca efectul este temporar, dar daca zici ca depinde de noi si atat, nu te temi, nu? Sau?
Cunosc medici, ne jucam daca vrei.
Deci nu te-a ajutat nici cip, cat ai luat ca timp si ce doza? Ar mai ramane serliftul.
Apoi ar ramane una din astea si doza mica de antipsihotic gen zyprexa sau seroquel.
Ar mai fi si Trittico, si ala e bun pentru anxietate, e antidepresiv si anxiolitic in doza mai mare, si sedativ in doza mica.
Ar mai fi remeronul, dar ala cam sedeaza si urca pofta de mancare, insa la unii nu.
Mai sunt scheme, depinde de medic.
Treaba e daca iti e bine cu xanaxu si te simti bine, si cu energizantele alea, trebuie sa intrebi si medicul cum e cu energizantele
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
TheGazeTTeRuKi întreabă: