| Mario1994 a întrebat:

Ce se intampla daca beau un pahar de apa cu lamaie? Lamaia chiar te slabeste sau e un mit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Mariu0699 a răspuns:

Nu am auzit niciodata ca lamaia slabeste dar in schim se spune ca atunci cand bei apa cu lamaie e ca si cum ai face un dus in interiorul corpului tau, apa cu lamaie e oricum foarte buna si pentru sanatate.
Eu unul nu m-as baza ca un fruct/leguma m-ar putea slabi fara sa fac nimic. Mai bine mananci mai mult fructe si legume si fara multe grasimi si faci si sport daca tot vrei sa slabesti

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu o sa slabesti de la un pahar de apa cu lamaie, trebuie sa bei in fiecare dimineata, sa mananci bine si sa faci sport laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apa cu lămâie și cu zahăr se numește limonadă happy
Are și ea o importantă, vitaminele din lamaie (in special vC și vD).

Și nu, e doar un mit. Pentru a slabi exista mai mulți factori. Iar când vrei sa slăbești, esti expus tuturor factorilor.

| AlexDarius3 a răspuns:

Nu am auzit în viaţa mea aşa ceva, chiar ar fi invers pentru că îţi ridici nivelul de apă din organism. Întra-devăr lămâia e sănătoasă dar nu cred aşa ceva.

| maddog95 a răspuns:

Daca-l bei dupa doua ore de sala, in fiecare zi, timp de un an, ajuta mult laughing

| AFR81 a răspuns:

Combinata cu deficit caloric si activitate fizica intensa, te ajuta cat de cat si apa cu lamaie. Fara aceste doua lucruri esentiale, insa, poti bea cata apa cu lamaie vrei ca nu se va intampla nimic.