| passenger a întrebat:

Ce se intampla daca bei accetona? O picatura, nu mai mult...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In functie de cantitate, iti arzi buzele, limba sau faringele, esofagul daca insisti.

| bulin a răspuns:

Cam acelasi lucru si daca bei spirt numai ca arde mult mai buzele, limba, esofagul iar depinde de cantitate poti ramane orb.

| Minks a răspuns:

Incearca si ne spui dupa.

| VladimirPutin a răspuns:

Păi nimic

| eXtreme21 a răspuns:

O picatura este prea putin pentru a avea vreun efect neplacut sau dureros sau sa te afecteze cu ceva.
Poti sa stai linistita ca nu vei pati nimic.
Sper ca am putut sa te ajut.

| Bogdana91 a răspuns:

Nimic! Cred ca toate fetele au experimentat cel putin o data in viata acest lucru in momentul in care au incercat sa deschida sticluta de acetona cu dintii, din cauza dopului care se scoate foarte greu! Poate unele au baut chiar mai mult decat o picaturahappy

| AlleSeniorita a răspuns:

Simti un gust amar...si pare rece. Dar tu nu patesti nimic, dar bine acum sa nu bei o sticla, doua laughing incearca! big grin

| EternaLove a răspuns:

Mai bine nu incerci asa ceva. :-s

| Larisaaaa a răspuns:

Nu stiu, nu cred ca se poate intampla ceva bun oricum...
Ai baut?

Întrebări similare