| Robin258 a întrebat:

Ce se intampla daca dau cu spray cu extract de piper in fata la un caine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ClaudiaDia a răspuns:

Pai nu stiu cat de grav dar parca ii afecta vederea funda plssbatting eyelashes

16 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Incearca si ai sa vezi ceea ce se intampla si cu un om numai ca va suferi mult mai mult

| PinkPanther a răspuns:

Nu pateste nimic, dar o sa il usture o perioada

| blackwidow a răspuns:

Probabil va reactiona la fel cum ai reactiona si tu daca ti-ar da cineva cu spray in ochi, insa in loc de cuvinte ar latra. Mai bine incearca si vezi. Sfat: sa nu fie in lesa, sa vezi ce incitant va fi.

| chelie91ptm a răspuns:

Il orbesti.

| Adinkra a răspuns:

Va suferi, il va ustura foarte tare si ii vei provoca o iritatie la nivelul ochilor! te rog nu fa asta

| CautNume a răspuns:

Ce naiba ai facut?!?!

| Razvan94 a răspuns:

Esto pro.st? sadic

| dorotich a răspuns:

Incepe sa stranute. laughing))))

| iraida84 a răspuns:

Da tu daca te duci la un control ce se intampla? ti-e frica sa nu-ti zica ca esti nebun? ba baiete esti penibil rau, rau de tot

| iraida84 a răspuns:

Pai ma zi si u asa.ca intrebarea pe care ai pus-o tu pare a fi groaznika.mda, aia ce-ai zis acum suna altfel.pai nst ai si u grija.

| Robin258 explică:

Am fost muscat de curand de un caine maidanez.a sarit din senin dintr-un boschet si ma inhatat de gamba.Si daca se mai intampla vreau sa fiu pregatit.Am intrebat ce face deoarece vreau doar sa-l sperii, nu sa pateasca ceva rau.Sunt iubitor de animale, dar nu imi plac alea care ma musca din senin fara sa le fi facut ceva.

| CRISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII a răspuns:

Nu are nimic da daca il dai de mai multe ori ii iriti narile funda:X

| CRISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII a răspuns:

Nu are nimic da daca il mai dai de multe ori i se irita narile fundita:X

| AlexTbK a răspuns:

Se sufoca...nu ai ce face?

| Bibiis a răspuns:

Va stranuta f mult! iti sugerez sa eviti asta

| BluLolipopGirl a răspuns:

Il ustura?

Întrebări similare