| Alexu_9664 a întrebat:

Ce se intampla daca faci baie cand esti pe stop?thinking

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Pisica_6524 a răspuns:

Nu se intampla nimic daca faci baie cand esti pe stop. inca este ff bine sa faci baie cand esti pe stop deoarece emelioreaza durerile de burta.
Este bine sa faci baie cu apa putin mai calda decat de obicei.

Si eu fac baie cand sunt pe stop si ma simt mai bine. Mult succes in continuare.
Fundaaa?

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Presupun ca te referi la baie stand in cada, in apa fierbinte. O sa ti se accentueze hemoragia. In rest, trebuie sa faci dus in mod normal, de doua ori pe zi si sa te speli pe organele genitale de cate ori iti schimbi tamponul si dupa fiecare scaun.

| fabiola a răspuns:

Sunt recomandate dusurile cu apa calduta, in aceasta perioada!

| Nicoleta a răspuns:

Fa-ti baie linistita.Nu patesti nimic, e normal

| ellene a răspuns:

Nu se intampla nimic, chiar e recomandat sa te speli mai des in perioada asta, de cate ori te schimbi, daca e posibil. nu te teme ca nu o sa sangerezi in cada, o sa fie ca o baie normala. apa calduta iti va reduce din dureri si o sa dormi mai bine( daca faci baie seara)

| Ana a răspuns:

Nu se intampla nimic

| Mihaela a răspuns:

Nu se intampla nimic.

| Mitchi a răspuns:

Nu-i nici o problema in a face baie cand esti pe stop...mai rau e sa stai asa! Igiena e foarte importanta, mai ales in cazul acesta. Dar daca ai un flux mai abundent pentru e evita neplacerile, poti astepta pana seara, cand de obicei la majoritatea fetelor se mai reduce (poate nu-i si cazul tau). Eu cred ca nu se poate intampla nimic, stai fara grija, numai ca se recomanda ca temperatura apei sa nu fie prea fierbinte ori prea rece.

| ChrishaChry a răspuns:

Nu cred ca ar fi indicat...ai murdari toata apa si plus de asta nu stii ce se poate intampla...

| Alexu_9664 explică:

Faza e ca e prima data cand mi-o venit si mie...si nu prea stiu ce sa fachee hee

| buburuza_9197 a răspuns:

Nimic, desi iti sugerez sa faci dus in schimb, e mai ok in perioada asta ( cat esti pe "stop"). Mi se pare mai igienic.

| pouketo a răspuns:

Poa` sa iti intre apa`n mijareta

Întrebări similare