Nu se intampla nimic daca faci baie cand esti pe stop. inca este ff bine sa faci baie cand esti pe stop deoarece emelioreaza durerile de burta.
Este bine sa faci baie cu apa putin mai calda decat de obicei.
Si eu fac baie cand sunt pe stop si ma simt mai bine. Mult succes in continuare.
Fundaaa?
Presupun ca te referi la baie stand in cada, in apa fierbinte. O sa ti se accentueze hemoragia. In rest, trebuie sa faci dus in mod normal, de doua ori pe zi si sa te speli pe organele genitale de cate ori iti schimbi tamponul si dupa fiecare scaun.
Nu se intampla nimic, chiar e recomandat sa te speli mai des in perioada asta, de cate ori te schimbi, daca e posibil. nu te teme ca nu o sa sangerezi in cada, o sa fie ca o baie normala. apa calduta iti va reduce din dureri si o sa dormi mai bine( daca faci baie seara)
Nu-i nici o problema in a face baie cand esti pe stop...mai rau e sa stai asa! Igiena e foarte importanta, mai ales in cazul acesta. Dar daca ai un flux mai abundent pentru e evita neplacerile, poti astepta pana seara, cand de obicei la majoritatea fetelor se mai reduce (poate nu-i si cazul tau). Eu cred ca nu se poate intampla nimic, stai fara grija, numai ca se recomanda ca temperatura apei sa nu fie prea fierbinte ori prea rece.
Nu cred ca ar fi indicat...ai murdari toata apa si plus de asta nu stii ce se poate intampla...
Nimic, desi iti sugerez sa faci dus in schimb, e mai ok in perioada asta ( cat esti pe "stop"). Mi se pare mai igienic.
simona1 întreabă: