| Glasgow a întrebat:

Ce se intampla daca faci un vaccin contra unei boli pe care ai avut-o deja? La scoala se face vaccin anti-rubeolic, eu tin minte ca am avut rubeola, dar nu am o adeverinta care sa ateste acest lucru.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Nu se intampla nimic

| Shammal a răspuns:

Decizia ta e importanta, daca simti sa nu-l faci nu-l fa, poate sa spuna oricine, orice tu iti cunosti corpul cel mai bine!

| rjrj a răspuns:

SALUT.Pai dupa cate vad eu ai avut rubeola da? Daca ti-a facut vaccinul si medicul spune ca nu mai e bine sa il faci ii spui dirigintei sau asistentei:Eu mi-am facut acest vaccin si nu mai am voie sa-l fac nu te poate obliga sa ti-l faci, daca ai un telefon de pe care sa iti suni parintii ar fi si mai bine ca ei stiu cel mai bine si cuvantul lor e litera de lege in fata lor deci daca parintii ar spune sa nu iti faca nu tiar face.
In colncluzie ar fi bine sa vorbesti cu parintii nu cu virtualitatea.