Dacă cele două acționează asupra creierului deodată și a ficatului, în funcție de doză, câte pastile și cât alcool, poți intra în comă, sau să te imbolnăvești grav. E ca ți cum te-ai otrăvi.
Putin o sa incepi sa ai halucinatii, o sa iti amplifice depresia si posibil o usoara stare de nebunie. Stiu asta de la cineva care a patit asa.
Sunt sanse sa innebunesti sau sa mori, multe variante nu ai.
Been there, done that.
Ce inseamna sa innubesc mai exact?
Pai poti sa ai spasme si sa nu le mai controlezi sau sa se declanseze vreo boala psihica gen schizofrenie sau sa ramai paralizat, asculta la mine, am luat eu ca sa nu ia altii si nu eram departe de una din lucrurile astea.In cel mai bun caz te duci la spital sa iti faca spalaturi la stomac care sunt destul de nasoale si dureroase.
Vei deveni dependent. Nu te vei mai putea odihni decât dacă îţi vei lua "doza". Va fi greu să îţi revii.
Sfatul meu e să nu te auto-distrugi. Nu aşa găseşti rezolvarea, aceasta nu e o soluţie, e ca şi cum s-ar ascunde struţul băgând capul în nisip.
Toţi am avut perioade depresive. Călătoreşte, vezi locuri frumoase, iar timpul va rezolva orice problemă.
Părerea mea e să renunţi şi la medicamentaţie.
AnonimFaraPereche întreabă: