O sa iti imbolnavesti ficatul si rinichii, o sa ai disfunctii sexuale, o sa faci diabet si arteriopatie si pe la 60 de ani o sa fii in risc de a ti se taia picioarele. Nu e vorba de abuz, e vorba de doza minima.
In niste carti de farmacologie la reactiile adverse ale steroizilor anabolizanti.
E ca si cand ai lua cortizon zilnic...mai ales daca iei timp indelungat poti face ginecomastie(iti cresc sanii), se rareste parul pe picioare, maini, organe genitale, etc, iar ceea ce e mai rau e ca se schimba metabolismul... E mai bine sa-ti calculezi caloriile consumate la sala si sa mananci sanatos, in special proteine!
Opreste-te! Daca iei steroizi si intrebi pe TPU ce se intampla, inseamna ca nu stii la ce riscuri te expui si nu ar trebui sa-i iei in acest moment. Intra pe www.getfit.ro. Au un forum cu o comunitate care iti poate raspunde la toate intrebarile mai bine decat TPU.ro. Foloseste functia search, in 99% din cazuri s-au mai discutat intrebarile tale :)
Numai bine, Shin;)
Depinde de steroid, de numarul de zile/saptamani al ciclului propriuzis si de ce terapie post ciclu folosesti.In primul rand steroizii orali sunt mai periculosi decat cei injectabili, deoarece acestia sunt hepatotoxici, adica au un efect nociv asupra ficatului.De asemenea sunt multi steroizi care se aromatizeaza (gen naposimul) generand ginecomastia.Steroizii mai pot genera o serie de efecte secundare ca acneea, marirea prostatei, afectiuni ale rinichilor, sterilitatea (efect temporal), depresia si in cazuri mai speciale si cancerul. Dar foarte multe din informatiile din presa sunt "dezvoltari" grosolane. Cel mai bun steroid este hgh-ul (human grow hormon) dar acesta se gaseste la preturi extrem de mari.In cazul unor steroizi dupa oprirea ciclului se poate remarca o scadere in masa musculara si in forta.Si cam atat despre subiectul asta. Daca vrei imi trimiti un pm cu tipul steroidului, varsta, greutatea si rezultatele pe care doresti sa le obtii in urma folosirii lui, iar eu iti voi detalia ce doresti cu privire la injectare, ciclu, recomandari, terapia post ciclu.
Totusi, este bine sa te duci la sala si sa iti intrebi antrenorul. El este cel mai in masura sa iti spuna. Nu eu sau altcineva de aici care nu te cunoaste si nu iti cunoaste nici istoricul medical. Bafta!
Muschii sa se transforme in grasime? Ma voi ganditi? Muschiul si grasimea sunt 2 straturi total diferite care nu se pot transforma unul in celalalt. E adevarat ca daca o sa renunti la sala si o sa mentii regimul de acumulare al mesei musculare o sa te ingrasi pentru ca corpul nu o sa mai aiba ce face cu atatea proteine/calorii/carbohidrati. E de asemenea adevarat ca dupa un timp muschii isi pierd tonusul si densitatea.Cat despre chestia ca steroizii te umfla...cititi puisori cititi si dupa aia va dati cu parerea
Brigaela nu inteleg unde ai gasit tu asemenea informatii cu privire la steroizi (in afara de probleme la rinichi si ficat care se intampla in cazul unor ANUMITI steroizi)?
Steroizii astia asigura o masa cantitativa nu calitativa! Adica muschii o sa ti se transforme in grasime daca te lasi.Si sunt multi alti factori negativi care intervin aici.
Salut, nu mai lua steroizi decat daca te indruma cineva cum sa ii iei... Mai bine dai un mesaj privat userului aegisofsin ca lucreaza in domeniu si explica-i situatia... poate te indruma el cum sa faci. Bafta!
Lool poti sa cauti raspuns pe forumul getfit.ro acolo o sa gasesti raspunsul pe care il cauti :NU FOLOSI STEROIZI, raspunsul ti-l vor da niste cunoscatori (poate chiar Cristian Margarit) care au folosit in trecut steroizi...si mai folosesc inca...si o sa mai foloseasca. Dar stii tu, fa ce zice popa nu ce face popa.
Auzi cu steroizi te umfli, o sa arati foarte bine, dar problema e, cand ai sa renunti si ai sa mai mergi la sala corpul te se va face fleasca. Deci fa ce crezi!
Frate nu te inteleg, vrei sa iei steroizi si pe acesti nestiutoti ii intrebi. Eu mi-am intrebat antrenorul si a zis ca totul e fals. De la steroizi prietenul meu la 16 ani era Gigi muschi, deci nu te lua dupa acesti inteligenti, intreaba-ti antrenorul.
Cum zice just4fun...depinde ce steroizi iei. Majoritatea isi dau cu parerea despre steroizi si ei nu au habar ce contin. Nu te lua tu dupa nimeni. Sa stii ca orice sportiv de performanta are un dctor la el...si cam in majoritatea sporturilor se folosesc steroizi. Fiecare o sa-ti spuna intr-un fel cum sa-i folosesti. Trebuie urmarit corpul la ce reactioneaza mai bine,, eu ti-as sugera sa faci un ciclu cu sustanon si winstrol... daca iti permite buzunarul. Sper ca te-am ajutat.
Http://www.anabolizante2008.com/ aici gasiti inormatii despre steroizi sau la www.steroizi.ro
Robert91 întreabă: