Eu zic sa nu faci astfel de experiente. Dar extraveralul este din plante, din valeriana si cred ca ai dormii ceva mai mult! Nu inteleg care este urgenta!? A luat cineva asa ceva?
Nu e bine sa iei in supradoze de extraveral. Cineva de la mine din familie a luat si i s-a facut rau in baie. A lesinat.
Acum depinde cat ai luat. Ce inseamna la tine supradoza? Ex: Daca esti minor...nu cred ca e bine sa iei extraveral, iar unui adult ii este recomandat sa ia o jumatate /un extraveral. La o supradoza imensa se poate ajunge la coma.
Daca nu s-au manifestat pana acum efectele ar fi bine sa consulti un medic pentru spalari la stomac sau sa iti provoci tu singura varsaturi[se poate face asta si la medic]. Sau diureza fortata si alcalinizarea urinii - pentru eliminarea toxicului.
Supradoza de extraveral poate avea implicatii negative importante la nivelul organismului, daca nu se iau masurile necesare; chiar daca persoana nu se resimte in momentul imediat urmator, efectele se pot resimti dupa o perioada de timp (afectarea ficatului).
- provocarea de varsaturi si spalaturi gastrice;
- diureza fortata si alcalinizarea urinii - pentru eliminarea toxicului
Unii chiar au incercat sa se sinucida luand acest medicament.
Hei, sa stii ca nu e bine sa iei prea multe. Asta am facut si eu si mi-au aparut niste bubite pe corp care ma mancau). O sa-ti cauzeze in timp, nu acum. Incepi sa uiti unele lucruri, sa nu-ti mai dai seama de ceea ce faci. Daca ai luat ar fi bine sa bei multe lichide ca sa-l elimini din corp ca oricum nu mori! Garantat! Ai grija de tine si lasa prostiile ca nu rezolvi nimic cu asta!
Extraveral contine fenobarbital 20 mg, o cantitate mica, dar daca este luat in doze foarte mari, de exemplu 15 comprimate, se poate ajunge la colaps si stop cardio-respirator, in special daca este prima data când se consuma fenobarbital.Mare atentie, a nu se lua in asemenea cantitati si fara recomandare, fenobarbital este un calmant cu proprietati psihotrope din Lista a III-a.
User252426 întreabă: