| OodanteoO a întrebat:

Ce se intampla daca imi apar niste bubite mici si albe pe capul penisului:l? Sunt virgin si cam as vrea sa stiu ce se intampla.As vrea sa exclud mergerea la doctor, sau vorbirea cu familia.happyDaca puteti ajutati-masad.Dau Funda :3

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Music4life a răspuns:

Este o bacterie, nu stiu sa-ti zic exact numele ei, dar scapi de ea repede.
Mergi la farmacie si vorbeste cu doamnele de acolo. Sigur stiu ce sa-ti dea, n-ai de ce sa-ti fie rusine.
Bafta!

4 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Si daca esti virgin crezi ca n ai nimic? pentru ca nu ai fii avut relatii?laughing)Du te imediat la doctor.Sau parca te si vad la farmacie cum ii spui respectivei..stii am ceva pe capul penisului ce imi puteti dalaughing)

| Azµre a răspuns:

Te duci la medic, este o ciupercă.

| FadetoBlack a răspuns:

Mersul la doctor*

| Bogdan1o a răspuns:

Nu exclude mersul la medic...
o intrebare...cat de des iti faci igiena intima...una din motivele pentru care apar astfel de probleme e pentru ca nu va ingrijiti prea bine
mergi la medic sa stii sigur ce problema ai si asa vei urma un tratament corect, nu lua si ar fi bine sa nu mai luati niciunul din baietii care patit asta..medicamente dupa ureche, riscati sa inrautatiti sitatia
mergi la medic, bafta