Daca o rupi, dupa aceea trebuie sa te duci la dermatolog sa vada daca nu e nevoie sa ti-o scoata.
Nu iti pot spune cat de grav este, dar numai medicul dermatolog iti poate confirma sau nu aceasta. Din proprie experienta ( ce m-a costat ani multi de chin si tratament ce nici acum nu mi-au alungat indoiala daca am castigat batalia in lupta cu boala aceasta ), te sfatuiesc sa mergi cat poti de repede la un medic dermatolog care este cel mai in masura sa iti spuna de este sau nu, ceva grav. Dumnezeu sa te fereasca de rele si sa iti aduca in suflet,- linistea. Numai bine, Lucien.
Risti sa faci cancer de la asa ceva si nu te mai poate ajuta nimeni daca o rupi! f periculos.
Alunitele nu sunt ca un cos il rupi se usuca si gata, ele au f multe radacini, o prietena de-a mea a mers la dermatolog si i-a extras suprafata si daca nu se fac complicatii o sa-i scoata toata radacinile, deci nu e bine sa-ti scoti alunitele, mai bine la un doctor sa mergi decat sa mergi dupa fortat pe "aleea florilo"te pup
Daca iti rupi o alunita, fie accidental sau fie cu motiv risti sa dezvolti cancer de piele! Sper ca nu ti-airupt tu vreo alunita! Daca ti-ai rupt te sfatuiesc sa mergi la un doctor dermatolog si iti va spune acesta mai multe! ByE bYE
Doamne fereste nu imi place sa pronunt cuvantu dar ai putea face cancer Doamne fereste. Dar depinde ce alunita.Si daca ti s-a intamplat asta e bine sa mergi la un medit.
Depinde de alunita. Ca ori creste intruna ca o tumoara ori o sa dispara, dar daca va creste mare, deja esti mort nici medici nu au ce sa-i faca daca o taie creste mai repede. du-te la medic
Sincer iti zic nu te speria si nu te lua rko13 sincer si eu am ajuns aici pentru ca nu stiu sigur daca mi-am rupt una. doar cred asta. Sper doar ca nu vom avea nici o problema nici tu nici eu! bafta!