| cretuvasile a întrebat:

Ce se intampla daca imi rup o alunita? E grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MindFreak a răspuns:

In caz ca iti rupi o alunita, trebuie sa ajungi cat mai repede la dermatolog, pentru ca el va sti ce tip de alunita este, daca este necesara cauterizarea sau excizarea ei. Urmarile ruperii unei alunite difera in functie de tipul fiecareia, cert este ca exista posibilitatea dezvoltarii cancerului.

6 răspunsuri:
| Andra00009 a răspuns:

Depinde de marimea alunitei si de locul acesteia.
Dar pentru binele tau mergi la doctor pentru a nu se agrava :*

| Bulinăăă a răspuns:

Depinde... dar cel imi probil este daaaa foarte gravhappy

pentru ca alunitzele sunt terminatiile unor vase de sange mi se pare uni wameni au murit din cauza aceasta ai grija du-te la un control si spune-i ce ai facut o sa te ajute!

| Nume a răspuns:

Daca e de culoarea pieli faci cancer.

| xXIonutXx_4465 a răspuns:

Nu ma pricep dar din cate mi-a explicat mama care stie mai bine poti face o infectie sau in cel mai rau caz CANCER...Nu glumesc cu chesti din astea dar chiar se poate intampla asta...

PSbig grinaca alunita nu a fost mare nu o sa faci decat o infectie, nimica totbig grin:big grin

| tinkutza_4745 a răspuns:

E grav, deoarece poti face cancer...mai bine adreseazate unui medic

| cristianorudi7 a răspuns:

Daca aluna este cancerigena poate o sa ai cancer, god bless you