Cunosc un caz în care o fetiţă a murit din cauza firului de păr pe care l-a înghiţit şi i-a ajuns la plămân. Deci... fereşte-te!
Mai bine te feresti nu conteaza neaparat sa fie de la un catel poate fi si de la pisica deci fereste-te o cunostinta a mea a murit deoarece avea un catel si in fiecare zi se juca cu el si nu se ferea de firele de par de care naparleste si in cateva luni a murit din cauza firelor de par inhalate sau inghitite, nu mai stiu sigur dar in fiecare caz e foarte periculos apropo La multi ani!
Buna nu se intampla nimic din cat stiu eu, dar nu este igienic ar trebuie sa te feresti de parul pisiicilor el face rau.
Pai se lipeste de plamani, nu mai poti respira te mai si imbolnavesti si poti muri, dar daca in inghiti poate iesi, dar daca la-i luat pe nas ajunge la plaman si mori! funda?
Din cate auzisem de la parinti, ziceau ca parul de pisica/caine se lipeste de plamani.sau ceva de genu...
Nu este grav ....adc si eu am un caine de 8-9 ani si ma joc cu el in fiecare zi odata am inghitit un fir de la ea(e fata) si m am panicat am spus ca mor. Blah blah blah dar nu mi s a intamplat nk si de atunci ma feresc oricum dar vrand nevrand tot mai inghiteam si nu s a intamplat nk dar totusi nu este chiar igienic ca iti apar crampe la stomac adc asa imi apare mie
LarisaChe07 întreabă: