Cred că mi-ai dat cel mai coerent răspuns .
Adica daca iti injectezi vena cu apa de la robinet sau apa de mare sau lac mori.
Pai si ai simti durere grava? sau nu ai simti nimic? si mori asa imediat?
Nu neo spus profa niciodata ce s-ar intampla daca ai face acest lucru :]] dar cred ca nu ar fi prea bine... ok e ca si cum ai baga apa in ulei nu se combina dar iasa o prostie :]]
Ti se face rau, apoi lesini! Stiu pe cineva care a patit. Apropo ce faina pisicuta pacat ca-i trebuie ochelari ai fost la optica? Cat o avut dioptria?
Nu ştiu că a fost mama cu ea la control . Mersi totuşi că ai întrebat de ea, se simţea pe dinafară.
Ok aia nu merita funda toti au raspuns mai bine decaat ea ai gresito3
A. eh, data viitoare o să fiu mai atentă .
Ok pui o intreabre sa iti raspund? Am nevoie de fundite!
Nu am întrebări acum..totul îmi e clar deocamdată .
Pei pui si tu una? Aiurea! De exemplu cine crede ca este bine sa u dormi vara?
Sorry,nu pun întrebări aberante. Mai fă-ţi un cont şi dă-ţi singur funde . Cu toate că site-ul ăsta nu este făcut pentru funde, ci pentru a ajuta oamenii la dileme şi alte chestii. Funda e un plus. :p
Faceam glume cu el nu dorm la ora asta ca eu la 12 ani nu dorm!
Am alte conturi dar nu fac asa ceva nu este legal chiar daca ei nu stiu am glumit aiurea Asa am mai facut cu unu si mi lo suspendat
Hei,gata! Acii' nu eşte chat . Se vorbeşte în aştă parte dacă e.
Ok ista e spyke
Este*
Cred ca TPU nu este pentru răspunsuri gen ce ai scris tu.
Ce gluma buna...
Odododo . Ce m-aş fi făcut fără răspunsul tău stupid?
Raspunsul meu e corect mucosule, indiferent daca iti injectezi apa sau aer, efectul e similar... mori
Măă rog, fie ca tine.
Şi,"mucos"?! Pe bune?!
Ultima data când am verificat, nasul mer era curat
Şi dacă eu cred că răspunsul tău nu m-a ajutat, nu m-a ajutat.
Nu mai critica şi mănâncă-ţi liniştit eugenia :*.
Şi dacă bea Redbul ce devin? Că "Redbul îţi dă aripi", extratereştrii au aripi?
Apa fără soluții în ea nu este potrivită pentru a fi infuzată, deoarece se va dilua sângele iar volumul acestuia va fi suficient de mare pentru a-ți determina celulele roșii să absoarbă mai multă apă decât pot membranele lor celulare rezista, astfel vei face hemoliză, lăsând hemoglobina liberă să iasă din sânge, care, atunci când va trece prin rinichi, îi va face ca tubulii săi să fie obstrucționați de această hemoglobină liberă și să provoace insuficiență renală.
Oamenii care sângerează nu pot primi apă pură din acest motiv, dar soluțiile izotonice de glucoză (5%) sau de sare (0, 9%) le pot primii. Apa trebuie să fie sterilă și pirogenă (substanță care cauzează febră), astfel încât să nu fie apă de la robinet sau apă îmbuteliată.
Osa ti se unfle vena foarte tare ai senzatii de vom si dupa aia lesini si nu te ma trezesti am patit-o si eu sper sa te auzut funda plz
Nimic - iti diluezi sangele. Auzi, ca mori... doamne fereste. Dupa ce ca sunteti idioti va mai faceti si publica parerea Doar daca bagi aer in vene mori - si si acolo e nevoie de vreo 2-3 seringi de 1ml - aerul va ajunge (sub forma de bule) fie in plamani (embolie pulmonara), fie la inima (stop cardiac). Dar apa nu te omoara. Insa sa iti punctionezi vena ca sa iti bagi apa... e cam inutil.
Daca injectezi apa sterila in cantitati mici nu se intampla nimic. daca injectezi cantitati mari faci hemoliza si se sparg globulele rosii care ingreuneaza filtrarea glomerulalra si prin asta faci insuficienta renala! adica rinichii nu or sa mai functioneze bine!