| Smiley97bla a întrebat:

Ce se întâmplă dacă injectezi apă în venă?
O curiozitate de-a mea :d.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DarkBlood32 a răspuns:

Mori. Depinde ce apa. Nu de aia de la robinet, ci apa pura.

| Smiley97bla explică (pentru DarkBlood32):

Cred că mi-ai dat cel mai coerent răspuns happy.

| DarkBlood32 a răspuns (pentru DarkBlood32):

Adica daca iti injectezi vena cu apa de la robinet sau apa de mare sau lac mori.

| Vasile1390 a răspuns (pentru DarkBlood32):

Pai si ai simti durere grava? sau nu ai simti nimic? si mori asa imediat?

36 răspunsuri:
| YooCata a răspuns:

Nu neo spus profa niciodata ce s-ar intampla daca ai face acest lucru :]] dar cred ca nu ar fi prea bine... ok e ca si cum ai baga apa in ulei nu se combina dar iasa o prostie :]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti se face rau, apoi lesini! Stiu pe cineva care a patit. Apropo ce faina pisicuta pacat ca-i trebuie ochelari ai fost la optica? Cat o avut dioptria?

| Smiley97bla explică (pentru anonim_4396):

Nu ştiu că a fost mama cu ea la control laughing. Mersi totuşi că ai întrebat de ea, se simţea pe dinafară.happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Smiley97bla):

Ok aia nu merita funda toti au raspuns mai bine decaat ea ai gresito3sadcrying

A.sad eh, data viitoare o să fiu mai atentă happy.

Ok pui o intreabre sa iti raspund? Am nevoie de fundite!

Nu am întrebări acum..totul îmi e clar deocamdată laughing.

Pei pui si tu una? Aiurea! De exemplu cine crede ca este bine sa u dormi vara?

| Xtadelo a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor

Sorry,nu pun întrebări aberante. Mai fă-ţi un cont şi dă-ţi singur funde laughing. Cu toate că site-ul ăsta nu este făcut pentru funde, ci pentru a ajuta oamenii la dileme şi alte chestii. Funda e un plus. :p

| anonim_4396 a răspuns (pentru Xtadelo):

Faceam glume cu el nu dorm la ora asta ca eu la 12 ani nu dorm!

Am alte conturi dar nu fac asa ceva nu este legal chiar daca ei nu stiu am glumit aiureatongue Asa am mai facut cu unu si mi lo suspendatlaughing

Hei,gata! Acii' nu eşte chat laughing. Se vorbeşte în aştă parte dacă e.

Ok ista e spyke laughing

| Smiley97bla explică (pentru Smiley97bla):

Este*

| SorinELoo7 a răspuns:

Incearca si vei afla singur laughing

| Smiley97bla explică (pentru SorinELoo7):

Cred ca TPU nu este pentru răspunsuri gen ce ai scris tuwinking.

| Ingerashdragutza a răspuns (pentru SorinELoo7):

Ce gluma buna...

| Rockerul23 a răspuns:

Ti se dilueaza sangele.

| YouNoob a răspuns:

Mori, dar daca totusi vrei sa incerci, fa o proba cu aer efectul e similar laughing

| Smiley97bla explică (pentru YouNoob):

Odododo puppy dog eyes. Ce m-aş fi făcut fără răspunsul tău stupid? puppy dog eyes

| YouNoob a răspuns (pentru Smiley97bla):

Raspunsul meu e corect mucosule, indiferent daca iti injectezi apa sau aer, efectul e similar... mori

| Smiley97bla explică (pentru YouNoob):

Măă rog, fie ca tine.
Şi,"mucos"?! Pe bune?! laughing
Ultima data când am verificat, nasul mer era curat thinking

Şi dacă eu cred că răspunsul tău nu m-a ajutat, nu m-a ajutatwinking.
Nu mai critica şi mănâncă-ţi liniştit eugenia :*.

| Cristyan99 a răspuns:

O sa ai sangele unui extraterestru laughing dar iti revii daca bei 2x redbull happy!

| Smiley97bla explică (pentru Cristyan99):

Şi dacă bea Redbul ce devin? Că "Redbul îţi dă aripi", extratereştrii au aripi? happy

| GyoLove a răspuns:

Nimic.

| moisila a răspuns:

Pai se subtiaza sangele si o iei oleaca razna.

| Smiley97bla explică (pentru moisila):

E un efect secundar? laughing

| Busila_Andrei_1995 a răspuns:

Apa fără soluții în ea nu este potrivită pentru a fi infuzată, deoarece se va dilua sângele iar volumul acestuia va fi suficient de mare pentru a-ți determina celulele roșii să absoarbă mai multă apă decât pot membranele lor celulare rezista, astfel vei face hemoliză, lăsând hemoglobina liberă să iasă din sânge, care, atunci când va trece prin rinichi, îi va face ca tubulii săi să fie obstrucționați de această hemoglobină liberă și să provoace insuficiență renală.
Oamenii care sângerează nu pot primi apă pură din acest motiv, dar soluțiile izotonice de glucoză (5%) sau de sare (0, 9%) le pot primii. Apa trebuie să fie sterilă și pirogenă (substanță care cauzează febră), astfel încât să nu fie apă de la robinet sau apă îmbuteliată.

| shtefy a răspuns:

Mori happy

| gabriela2012 a răspuns:

Osa ti se unfle vena foarte tare ai senzatii de vom si dupa aia lesini si nu te ma trezesti am patit-o si eu sper sa te auzut funda plz

| Bucur_Emanuel_1987 a răspuns:

Nimic - iti diluezi sangele. Auzi, ca mori... doamne fereste. Dupa ce ca sunteti idioti va mai faceti si publica parerea happy Doar daca bagi aer in vene mori - si si acolo e nevoie de vreo 2-3 seringi de 1ml - aerul va ajunge (sub forma de bule) fie in plamani (embolie pulmonara), fie la inima (stop cardiac). Dar apa nu te omoara. Insa sa iti punctionezi vena ca sa iti bagi apa... e cam inutil.

| Stefan_Geamanu_1985 a răspuns:

Daca injectezi apa sterila in cantitati mici nu se intampla nimic. daca injectezi cantitati mari faci hemoliza si se sparg globulele rosii care ingreuneaza filtrarea glomerulalra si prin asta faci insuficienta renala! adica rinichii nu or sa mai functioneze bine!