| Antonys a întrebat:

Ce se întâmplă daca m-am lovit cu ceafa de un fier pot avea probleme cu vorbitul?, ma refer la bâlbâit sau nu duce la așa ceva daca m-am lovit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Păi, tu ce simti, cum vorbesti?
Nu are nici o legatura una cu alta.

| Violleta2022 a răspuns:

Corzile vocale sunt in gat, nu in ceafa!

| Hyperion7 a răspuns:

Fiind înspre zona posterioara a creierului unde sunt receptorii de vedere,mai mari sunt șansele să dezvolți probleme cu vederea,mă rog, daca traumatismul a fost unul puternic, in rest, nu ai ce sa pățești, decât un cucui zdravăn

| Antonys explică (pentru Hyperion7):

Nu m-am lovit tare doar m-am atins încet nu am dat din toată puterea deci nu o sa am probleme cu vorbitul cu bâlbâială?

| suntserios a răspuns (pentru Antonys):

Maxim o sa îți vina sa pui intrebari stupide pe TPU.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Antonys):

Nieh,stai liniștit.
Eu am avut capul spart de 2 ori, sunt fresh.
Ba chiar pot spune că mi-am dat un refresh rolling on the floor
Pe bune

| Antonys explică (pentru Hyperion7):

Lol esti tare

| Hyperion7 a răspuns (pentru Antonys):

Din moment ce mi-am spart capul, se poate zice că nu prea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu poți să dezvolți probleme cu vorbirea de la atât.

| Antonys explică (pentru anonim_4396):

Mersi pe tine chiar te cred totuși ești student la medicină respect

| anonim_4396 a răspuns (pentru Antonys):

Nu trebuie să mă crezi pentru că sunt student la medicină. Eu spun din descrierea ta că nu te-ai lovit foarte rău. Am văzut oameni care au dezvoltat pareză spastică de la chestii care le-au picat în cap. Depinde cât de tare a fost. Tu zici că a fost uşor - d-asta şi răspunsul meu.

| trophin a răspuns:

Se intampla nimic. nu ai contuzie, scrii ca te-ai lovit usor, stai linistit