Te ingrasi instant, iti spun din experienta(am mancat vreo 3 tablete intr-o zi). Probabil sunt si alte efecte, dar eu n-am simtit nimic altceva decat kilograme in plus.Hope I helped.
Da de ce sa o mananci pe tot deodata?
mai bine du-te si cumparati o ciocolata si o mananci si n-o sa ai nici o problema.
O sa ai reactii adverse balonari si chiar cum a mai spus cineva aici poti prinde destule kilograme in plus si nu cred ca ti-ar place.
Daca te referi la pastilute-le alea de imunitate, poti face piatra la fiere. Daca nu te referei la ele, habar nu am la ce te referi...
Sunt intr-o mare nedumerire: esti hipovitaminizata, lauza, sau in perioada de covalescenta post-traumatica?
Asta ar fi una... alta ar fi ca Cavit-ul se suge, nu se mananca, la fel ca stii tu ce. Ar mai fi ca exista si un Cavit de la 3M, care e un ciment dentar pentru plombe stirbe, dar nu cred ca l-ai mancat pe ala tot, ca te durea maseaua.
Una peste alta, e bine sa mananci (sugi) cat mai mult, sa te umpli de vitamine, pe care o sa le scoti pe partea ailalta din motive ca e nitel laxativ in cantitati mari. Mai bine postai la Gastronomie, sa te invat cum sa faci un pudding cu Cavit junior, de nu ti se citesc pruncii ca ii medicamentezi blat la desert.
N-am rabdare sa-l sug ca pe stii tu ce. il mananc de-a dreptul. n-am nici cea mai vaga idee de ce il comercializeaza in patratele asa de mici, nu-si au sensul, mie sa mi-l dea in bucati mari-mari. ca sa ma enerveze pe mine cat ma chinui sa-l desfac de-aia
anonim_4396 întreabă: