Aia care ti-ar putea spune din experienta au murit. Noi, ceilalti, mai traim inca si consumam tot din magazine, fructe care-s cu chimicale. Si consumam pe gura nu "dupa ureche". Si nu te lua dupa prosti. Ne Gheorghe de la tara are o gradina cu mere si nu da banii (ca n-are) pe chimicale. Baga, o data la cativa ani, balegar la radacina pomului. Oricum este stiut ca pomii fructiferi sunt in zona de deal si de munte unde sunt soluri sarace. Deci nu prea au nevoie de ingraseminte. Tratamentul chimic il fac pentru a rezista mult in galantare. In general fructele care au viermi sunt bune. Cele fara viermi, frumoase sunt tratate cu chimicale.
Nu inteleg ce spui! Fii mai clar(a), ce vrei sa spui cu aia care mi-ar putea spune din experienta care au murit. Si fructele de la tara au chimicale, legumele! Stai calm(a). Sunt alti care mai au experienta cu livada. Cei care se ocupa cu agricultura.
Sa-ti explic: asa ai pus o intrebare ca si cand unii n-ar avea experienta in mancarea fructelor. Toti oamenii fara probleme de sanatate au mancat fructe in viata lor. Aia care se ocupa cu agricultura crezi ca fac experiente pe ei de stiu mai bine? Aia care se ocupa cu agricultura nu mananca din productia pentru vanzare. Aia-i plina de chimicale. Aia mananca din gradina. Iar faptul ca ti-am spus ca produsele care au viermi sunt bune dovedeste ca stiu ce vorbesc. Eu vin din zona de deal si gradina bunicilor mei era plina de fructe da la ciresele de Mai si pana la perele care se culeg dupa ce a cazut prima bruma. Si nu trebuia sa te chinui sa scrii " stai calm (a)". Orice copil care stie sa citeasca stie ca "Salontanul" poate fi numai de sex masculin. "Salontanca" era altceva.
Daca le speli bine nu se intampla nimic. Cele mai periculoase substante sunt pe fructe si legume, nu in ele.
Da, sunt si ingrasaminte chimice care se folosesc si ajung in fruct, dar in ziua de azi pana si cei de la tara le folosesc, asa ca alte fructe si legume nu o sa mai gasesti.
Si nu se intampla nimic, oricum.