| BadPikaPika a întrebat:

Ce se intampla daca mi se rupe o alunita? Rog seriozitate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Daca s-a rupt singura e ok, insa daca ai rupt-o tu se poate inrautati situatia(chiar si cancer...)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alunitele se mai rup si de la sine. Si eu am avut o alunita care s-a rupt. Nu se intampla nimic. Indicat este sa nu o rupi tu ca atunci este alta poveste.

| Bogdan26E a răspuns:

Alunita rupta trebuie vazuta de un medic dermatolog, unele alunite au potential cancerigen asa ca mare grija. Fugi cat mai repede la un dermatolog.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bogdan26E):

Nu neaparat. Doar cele pe care le rupi tu trebuie vazute de catre medic. Cele care cad de la sine nu vad problema. Acum 4 ani mi s-a rupt o alunita si nu am fost la medic. Nu am nimic, am facut alte zeci de seturi de analize de atunci.

| Crissmatew a răspuns:

Am pățit şi eu. Nu se întâmplă nimic, doar dă cu nişte iod sau apă oxigenată în locul unde ți s-a rupt alunița ca să dezinfectezi.

| 0101101110 a răspuns:

Daca te referi la testicule ramai impotent daca te referi la punctele alea mici ai sanse de cancer si asta-i serios fara gluma pls da funda

| anonim_4396 a răspuns (pentru 0101101110):

What the...

Tu ce tragi pe nas?

| 0101101110 a răspuns (pentru anonim_4396):

Trag pa nas si pe gura

| Distroionf90 a răspuns:

Daca stai mult in soare le rupi ect poti face cancer