Pai pentru inceput esti foarte foarte obosit si stresat,, ai dureri de cap puternice.
Esti mai irascibil. E bine sa nu o ti asa deoarece la un moment dat organismul tau va ceda si sunt sigura ca nu esti curioasa sa vezi cum e
Poate vrei sa-l depasesti pe un adolescent din America, a stat 13 zile non-stop in fata monitorului avand ca ocupatie un joc in retea.
In acest timp a consumat in exces energizante si mama sa la gasit in lumea ingerilor.
Nu te juca cu sanatatea ta, stiu ce inseamna 24/48 de ore nedormite. pe pielea mea.
Pai o sa ti se deregleze "ceasul" din intreriorul creierului tau si o sa fi obosita,nervi ti se vor incorda repede adica te vei enerva super repede din nimic, o sa te doara capul, sper ca nu vrei sa il intreci pe un america care a stat 13 ore non-stop pana s-a dus sus in Rai.
Nu vreau sa intrec pe nimeniEu doar...nu mai am somn deloc noaptea, si dorm ziua 10 oreApoi,normal ca nu mai dorm noaptea urmatoare si tot asa, a inceput incet, dormeam pana pe la 4 dupa masa, dupa care stateam mai mult noaptea, dar dormeam.Pana am ajuns sa ma culc la 12 dimineata si sa ma trezesc la 1 noaptea.Iar ieri noapte nu am dormit deloc la fel ca si azi toata ziua.Acum doua zile am adormit din greseala cu geamul deschis si am racit.
belanelu123 întreabă:
andreifr23 întreabă: