Vei dormi urmatoarea noapte mai mult si mai profund. Si cateva ore daca dormi la pranz dupa noaptea pierduta, tot va fi bine. Eu cu 3 ore dormite am condus 8 ore. Am recuperat orele de somn, dormind urmatoarea zi si la amiaza. Recuperati mereu noptile pierdute, ca sa va mentineti sansele ridicate de a fi sanatosi. Nopti pierdute si nerecuperate, plus o dieta nesanatoasa duc in timp la boli grave datorita slabirii organismului, ficatul si creierul fiind primele care sufera. Dupa un chef, ajungi acasa pe la 6-8 dimineata, recomandabil ar fi sa dormi pana te trezesti fara ceas. Nu vei putea dormi chiar 7-8 ore, dar vreo 5 ore tot e bine. Energizantele sunt bune ocazitional, spre deloc. Mai bine o cafea tare dupa ce te-ai trezit. O cafea tare nu tine de somn, ea merge dupa ce te-ai trezit, ca sa fii mai fresh la fizic si la minte.
Viata mea e legata de noptile pierdute. Un an regula a fost ca ziua incepe la 5 p.m., chiar asa a fost la graniceri, unde am facut armata, si unde erai fericit daca bagai paza cate o data pe frontiera pe zi (mergea si la santinela, dar programul era aiurea), regula era noaptea. Plus ca am lucrat vreo 3 ani ca paznic in schimburi, deci mai pot adauga multe nopti nedormite. Ce s-a intimplat? Nimic, mereu am recuperat cu somn pe zi, si inca functionez.
Da. Depinde de persoana. Ti-e mai greu sa te concentrezi, si parca esti un pic pe alta lume.
Inainte de examene. Nu am patit nimic. Dupa ce le-am dat, m-am culcat cateva ore, apoi mi-am vazut de treaba si m-am culcat iar 9-10 ore.
Daca nu dormi o noapte, atunci dormi o zi! principiul meu:odihneste-te ziua ca sa poti dormi bine noaptea!
Da am pățit!
De dimineață eream obosita insa depinde de atmosfera si de persoanele care te întâmpină.
Dacă ești intr-o atmosferă mai puțin plăcută si toată lumea are ceva cu tine in dimineața aia, vei simți ca nu ai dormit o noapte.
Dar daca atmosfera este plăcută si te întâmpină persoane calde atunci vei uita de noaptea nedormita!
Funda?
RibbellaaInk întreabă:
fantasyworld1314 întreabă: