| Iamlolanoah720 a întrebat:

Ce se intampla daca nu manaci nimic timp de 2 saptamani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
25 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Slabesti si te imbolnavesti. Citeste putin despre nutritie si iti dai seama singur(a) ce se intampla.

| Iamlolanoah720 explică (pentru Sn4k3):

Cum as putea sa ma imbol’avesc?

| Sn4k3 a răspuns (pentru Iamlolanoah720):

Avand in vedere ca functionezi pe baza de nutrienti, tu cum crezi? Tot ce se poate. De la deficiente de vitamine si minerale pana la probleme care duc la deces.

| Dismally a răspuns:

Slabesti, nu vei mai avea energie sa faci mare lucru, vei petrece mai mult timp dormind. Daca continui poti muri.

| Emma30555 a răspuns:

Pierzi kg, dar si vitamine, minerale necesare corpului, te simti ametit, poti sa lesini, nu mai poti depune efort, stomacul are de suferit, toate organele sufera, risti sa te imbolnavesti

| Nirvanaaa a răspuns:

Ti se epuizează depozitele de glucide, lipide și când ajungi la proteine ( depletie severa) poate surveni decesul.

| Crackman a răspuns:

Depinde.
Daca ai 200 kg in mare parte nu ai ce sa pierzi.
Slabesti, corpul iti foloseste resursele. Posibil sa ai probleme cu stomacul

| Iamlolanoah720 explică (pentru Crackman):

Si daca ai 75kg? Poti slabi si cam cat o sa slabesti?

| haileewatson a răspuns:

Organele tare mor încet încet și te imbolnavesti. În principiu poți sa și mori. Organismul va încerca sa supraviețuiască și va începe sa iti mănânce mușchii, pana când resursele se vor termina și vei muri.
De ce intrebi? Tu ai impresia ca poți sa slăbești așa? Mare ți-e grădina Doamne...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o să reușești nici să vrei, apare instinctul supraviețui care e dictat in ADN-UL tau.

| Iamlolanoah720 explică (pentru anonim_4396):

Nu inteleg

| peanut003 a răspuns (pentru Iamlolanoah720):

Nu ai cum sa nu mananci nimic 1-2 zile dar 2 saptamani

| Brizbriz a răspuns (pentru Iamlolanoah720):

Vrea sa spuna ca s-a intamplat in realitate, oameni sa ajunga sa fie izolati si sa nu aiba ce manca, dupa o saptamana nu mai ai in cap decat mancare, iar dupa 10 zile iti omori si mananci cel mai bun prieten, iubitul, etc. si iti trebuie o vointa de fier ca sa rezisti sa nu mananci

daca esti real grasa, am impresia ca cineva a stat fara mancare 52 de zile si a slabit de la 400 de kile, insa stiu sigur ca Ghandi a facut-o de cateva ori, odata chiar timp de 21 de zile:
https://en.wikipedia.org/......tma_Gandhi

TOTUSI, trebuie sa bei apa, si sa iei vitamine si minerale si sare si ar fi bine sa ai si un doctor care sa te monitorizeze, nu sa o faci de capul tau

| anonim_4396 a răspuns (pentru Iamlolanoah720):

Autoconservarea poate fi interpretată, de asemenea, în sens figurat în ceea ce privește mecanismele de luptă de care cineva are nevoie pentru a preveni apariția traumelor emoționale, sau a unui potential deces survenit din lipsa hranei, este un mecanism de apărare, instinctul de a supraviețui, și dacă o să încerci o să apară acest instinct de baza
Instinctul de supraviețuire, cu care toți ne naștem, determină reacția noastră la nivelul comportamentului de tip fugă, luptă sau blocare, atunci când ne simțim în pericol. Este un comportament care se activează diferit la fiecare dintre noi, în funcție de circumstanțe, datorită răspunsului creierului (amigdalei) la tipul de pericol.

| Iamlolanoah720 explică (pentru peanut003):

Pai nu am mancat nimic de 3 zile doar apa si medicament nu pentru ca vreau sa slabesc ci pentru ca imi este rau si nu am pofta de mancare

Nu e bine sa nu mananci, ajungi sa ai probleme grave. daca vrei sa slabesti mananci mai putin, 1000 de calorii nu 0

| Iamlolanoah720 explică (pentru peanut003):

Cam ce probleme grave ajung sa am?

Corpul are nevoie de calorii ca sa functioneze, consumi calorii si cand respiri, incepi sa ai probleme cu organele, pierzi foarte multi muschi, dereglari hormonale si asa mai departe.
Nu este bine sa nu mananci deloc, de ce ar face cineva asa ceva?
Daca ai nevoie de sfaturi despre cum sa slabesti te pot ajuta, si eu am fost gras dar am slabit mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate face chestia asta, dar sub supravegherea cuiva care a mai facut de-astea sau stie ce si cum. De capul tau, mai bine nu.

| MichaelParker03 a răspuns:

Salut!
Eu de luni am mâncat decât dimineața. Până joi am băut în fiecare dimineață câte un milkshake de banane cu nuci si miere iar ieri și azi am mâncat decât cate 100g de iaurt cu puțină grăsime. Până acum am slabit 6, 5 kg si voi continua așa pana la jumătatea lui august.
Nu-ți recomand să nu mănânci nimic.
Dacă ai întrebări te aștept în privat.

| Iamlolanoah720 explică (pentru MichaelParker03):

In cat timp ai slabit 6kg?

| MichaelParker03 a răspuns (pentru Iamlolanoah720):

De luni pana astăzi.
Dar astăzi m-am cântărit si am de fapt 7kg în minus.

| Iamlolanoah720 explică (pentru MichaelParker03):

Serios? Wow si te doare capul sau te simti obosit?

| MichaelParker03 a răspuns (pentru Iamlolanoah720):

Joi m-a durut capul si burta dar nu mă simt obosit. Acum mă simt bine.

| DarkDesire a răspuns:

Eu am stat 1 saptamana si devii somnolent si epuizat pentru ca corpul numai are energie.
Coprul isi trage energia din nutritie car ee ceva vital. cel putin odata pe zii.si recomandat de 2 ori.