| RoseAndBiia a întrebat:

Ce se intampla daca nu mananci 3 zile, bei doar apa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| e7d7n7 a răspuns:

Sincer eu am avut nişte probleme o perioadă şi n-am mâncat nimic cam 3-4 zile şi n-aveam nici pe dracu. Nu m-a durut stomacul, n-am leşinat, n-am păţit nimic.

25 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Înfometarea nu este bună, aduce dureri de stomac, de cap, etc.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Nu se intampla nimic in afara ca poti sa ajungi la spital[daca esti o fire mai sensibila]

suntserios
| suntserios a răspuns:

E probabil sa ajungi la spital cu perfuzii

| Iubibilăă a răspuns:

De ce ai face asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Poate vrei sa ajungi la spital.
O sa lesini.
Nu te prostii si nu te infometa.
Te pup!

| albaKiara a răspuns:

Bine ai venit in club.

| RoseAndBiia explică (pentru albaKiara):

Deci presupun ca faci asta tot timpul laughing Ai patit ceva?

| albaKiara a răspuns (pentru RoseAndBiia):

Da fac asta des si nu, nu am patit nimic.

| Corina3108 a răspuns (pentru RoseAndBiia):

Eu fix asa fac am avut anerexia bulemia apoi amum iar anerexia.si tot normal.

| Senzaționalul a răspuns:

Eu,band, 3 zile doar apa, iaurturi de baut si supe strecurate (Am facut o operatie), am slabit 5kg.(masa musculara+ grasime).

| RoseAndBiia explică (pentru Senzaționalul):

Si te`ai ingrasat inapoi?

| Senzaționalul a răspuns (pentru RoseAndBiia):

Nu incă. Pentru că m-am operat vinerea trecută. Abia de ieri am inceput să mananc carne.

Răspuns utilizator avertizat
| MeridaOcean a răspuns:

Nu este sanatos deloc.imagineaza-ti ca stomacul tau este gol, iar el incepe sa-si ''roada'' proprii pereti cu sucul gastric de acid. poti face gastrita, dupa aia ulcer.

| MariusSB a răspuns:

In caz ca vrei "sa slabesti", te anunt ca e o practica inutila.NU slabesti, scade MASA MUSCULARA
In cazul in care "vrei sa testezi doar"..nu stiu depinde cu cata hrana a fost obisnuit organismul tau...

Nu iti recomand.Infometarea nu e un raspuns.

Sa ai o zi bunahappy!

| ToxicSmile a răspuns:

Ulcer. Gastrita. :]
FOAME! laughing

| EVA9443 a răspuns:

Iti va fi rau.Vei avea ameteli si nu vei avea putere.De ce sa nu maninci, daca omului e dar sa se hraneasca? Poti avea probleme cu stomacul.

Răspuns utilizator avertizat
| CoolBoy2012 a răspuns:

Fratele meu a facut asa si acum e slab de nici nu il vezi are 17 ani si 61 de kg. Daca tii post negru... nu ti se intampla nimic dar trebuie sa mananci ceva a doua zi.
Au fost oamenii care au naufragiat pe insule ani intregi la inceput nu aveau ce sa manance dar dupa aia au invatat cum sa supravietuiasca. Un om poate trai fara mancare cel putin 1 zi dar fara apa nu poate. Daca tu te gandesti sa slabesti astfel nu prea iti recomand asta.

| MariusSB a răspuns (pentru CoolBoy2012):

De fapt o persoana poate traii fara mancare cel putin o saptamana si fara apa cam 4-5 zile!

| Corina3108 a răspuns (pentru MariusSB):

O luna poate trai ca eu n-am mincat aproape o luna fara vo cateva zili

| ClapClapClap a răspuns:

In caz ca te gandesti la slabit, probabil vei scadea in greutate ca in urmatoarea zi sa pui totul la loc si poate chiar mai mult. Oricum e posibil sa te trezesti cu dureri de stomac si sa nu stii de la ce, pentru ca apoi sa descoperi ca ai gastrita sau ulcer. Pe langa asta, cel mai probabil vei fi lipsit/a de energie si nu vei prea putea face nimic.
Sfatul meu: Mananca, putin macar, dar mananca!

| vulturcarpatin1985 a răspuns:

Depinde de organism, de la caz la caz. E riscant, oricum

| tibi88 a răspuns:

Ajungi la spital cel mai probalil, daca esti mai rezistent poti sa incerci sa vezibig grin

| Corina3108 a răspuns:

Eu n-am mincat 4 zile deja si ma lasa picioarele si ma doare capu dar vreau mai departe sa continu asa.