Sincer eu am avut nişte probleme o perioadă şi n-am mâncat nimic cam 3-4 zile şi n-aveam nici pe dracu. Nu m-a durut stomacul, n-am leşinat, n-am păţit nimic.
Bună.
Înfometarea nu este bună, aduce dureri de stomac, de cap, etc.
Pa, pa.
Nu se intampla nimic in afara ca poti sa ajungi la spital[daca esti o fire mai sensibila]
Deci presupun ca faci asta tot timpul Ai patit ceva?
Da fac asta des si nu, nu am patit nimic.
Eu fix asa fac am avut anerexia bulemia apoi amum iar anerexia.si tot normal.
Eu,band, 3 zile doar apa, iaurturi de baut si supe strecurate (Am facut o operatie), am slabit 5kg.(masa musculara+ grasime).
Si te`ai ingrasat inapoi?
Nu incă. Pentru că m-am operat vinerea trecută. Abia de ieri am inceput să mananc carne.
Nu este sanatos deloc.imagineaza-ti ca stomacul tau este gol, iar el incepe sa-si ''roada'' proprii pereti cu sucul gastric de acid. poti face gastrita, dupa aia ulcer.
In caz ca vrei "sa slabesti", te anunt ca e o practica inutila.NU slabesti, scade MASA MUSCULARA
In cazul in care "vrei sa testezi doar"..nu stiu depinde cu cata hrana a fost obisnuit organismul tau...
Nu iti recomand.Infometarea nu e un raspuns.
Sa ai o zi buna!
Iti va fi rau.Vei avea ameteli si nu vei avea putere.De ce sa nu maninci, daca omului e dar sa se hraneasca? Poti avea probleme cu stomacul.
Fratele meu a facut asa si acum e slab de nici nu il vezi are 17 ani si 61 de kg. Daca tii post negru... nu ti se intampla nimic dar trebuie sa mananci ceva a doua zi.
Au fost oamenii care au naufragiat pe insule ani intregi la inceput nu aveau ce sa manance dar dupa aia au invatat cum sa supravietuiasca. Un om poate trai fara mancare cel putin 1 zi dar fara apa nu poate. Daca tu te gandesti sa slabesti astfel nu prea iti recomand asta.
De fapt o persoana poate traii fara mancare cel putin o saptamana si fara apa cam 4-5 zile!
O luna poate trai ca eu n-am mincat aproape o luna fara vo cateva zili
In caz ca te gandesti la slabit, probabil vei scadea in greutate ca in urmatoarea zi sa pui totul la loc si poate chiar mai mult. Oricum e posibil sa te trezesti cu dureri de stomac si sa nu stii de la ce, pentru ca apoi sa descoperi ca ai gastrita sau ulcer. Pe langa asta, cel mai probabil vei fi lipsit/a de energie si nu vei prea putea face nimic.
Sfatul meu: Mananca, putin macar, dar mananca!
Ajungi la spital cel mai probalil, daca esti mai rezistent poti sa incerci sa vezi
Eu n-am mincat 4 zile deja si ma lasa picioarele si ma doare capu dar vreau mai departe sa continu asa.
Voicu_Georgiana_1995 întreabă: