| Ryx a întrebat:

Ce se intampla daca nu mananci nimic o zi intreaga? Doar o zi!
Zilele astea am exagerat cu mancatul si azi sunt mai hotarata ca nici o data sa incep o dieta.Ma gandeam ca maine sa nu mananc nimic toata ziua,doar maine, si dupa incep sa consum zilnic doar salate si supe.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu se intampla nimic rau, dar bea niste apa.

| DaKing_ALex'ww_1998 a răspuns:

Nu iti recomand. Metabolismul o sa-ti creasca iar puterea de asimilare a alimentelor pe care le vei manca a 2-a zi va fi mult mai mare, in plus corpul tau intra intr-o criza iar tot ce vei manca a 2-a zi se va pune pe stratul de grasime. Totodata nu e bine sa mananci asa de slab, incearca sa introduci si putina carne din cand in cand, chiar si carbohidrati naturali nu numai supe si salate. Sper ca te-am ajutat!

| Blamely a răspuns:

Nu pățești nimic dacă nu mănânci pentru o zi, chiar dacă repeți asta la intervale regulate. Doar să te poți abține.

| timeOUT a răspuns:

O sa te simt slabita, daca o sa stai ca un trantor, nu cred ca o sa patesti prea mult, dar daca vrei sa mai faci si ceva prin casa. o sa te ia cu ameteli!

| doctoressa a răspuns:

Infometarea duce la pierdere de masa slaba, adica muschi si apa. Cand slabesti te intereseaza sa pierzi grasime, iar pentru asta trebuie sa mananci. http://www.i-medic.ro/articole/slabeste-sanatos

| adelynaaru a răspuns:

Am incercat sieuasa

| adelynaaru a răspuns:

Am incercat si pos sa spun ca ai o stare de ameteala.Eu asa faceam dar faceam si sport.Am fost la medic si medicul mi-a zis ca rinichii imi sunt lasati în jos din cauza ca nu mananc si fac mult sport.Iar daca nu ma opresc s-ar putea sa-mi faca operatie, iar cand voi creste vou avea probleme cand voi fi insarcinata.Am dus un curs de lecuire si mam oprit.Acum din nou m-am apucat de asa ceva pentru ca ador starea de ameteala.