Daca tii ochii deschisi poate sa iasa din orbita craniana, in rest nu se fractureaza nimic
Se pot rupe alveolele pulmonare si se pate declansa hemorgie pulmonara
dar de ce sa tusesti?
trebuie sa gaesti ce ai de tusesti
asa ca exista posibilitatea sa iti bage o camera video sa se uite pe acolo ce ai patit
pentru ca in unele cazuri intra frimituri alimentare care se prin de cilii de pe trahee
si se lipesc pe aolo
si prstanacii de medici iti dau antibiotice
in loc sa curete cilii de pe trahee
si mie mi-au dat multi ani si aerosoli cu hidrocortizon
timp de 20 ani am facut antibiotice
pana intr-o zi in care m-am gandit sa stau in cap in timp ce tusesc tare de tot poate o fi ceva pe acolo si a esti cat o nuca de mancare mestecata si putreda care statea la mine in plameni
Eventual ~fracturezi~ sputa, prin care elimini agenții patogeni din tractul respirator
Da, intrebarea ta contine cuvantul "poate", deci, cu toate ca se intampla EXTREM DE RAR, din pacate, da, e posibil sa te ranesti serios de la un stranut foarte puternic
Poti sa faci ruptura de muschi intercostal, dar asta doar daca ai si alta patologie asociata. Eu am patit asta de 2 ori si e foarte neplacut.
Este posibil sa se intample ceva in zona gâtului, coastelor, plămânilor, dar sanse foarte minime si extrem de rar.
Se,,pot" intampla multe. Ca sa vin si eu un exemplu mai diferit, am auzit persoane care au avut AVC dupa o tusa fortata.
Da, îți poți "fractura" rozeta, umplând instantaneu izmenele cu niște "cacacione".
anonim_4396 întreabă: