Genul asta de intrebare decurge cumva din anxietate
da, daca vrei raspunsuri concrete si sa supui sub analize si teste de laborator asta, cu siguranta se pot transmite microbi daca un caine purtator linge o rana deschisa, dar probabilitatea?
nu sta sa iti pui intrebari prea multe de genul acesta, pentru ca oamenii normali nu si le pun sa stii, si nu este nici aroganta nici indiferenta fata de cunoastere, este doar un mod de a trai normal, cand ai intrebari de genul acesta si ele te macina atunci vorbim de iphondrie
Nu stiu dar stiu ca patrupedele au mai putini microbi in cavitatea bucala decat oamenii dar mai periculosi, acu nu stiu daca e mit, cauta si tu pe net, imi e lene.
Ca idee nu se intampla nimic de aia ai sistem imunitar.
Nu sincer eu zic din propria experiență când te linge câinele pe rană îți trece am avut și eu și soțul răni iar cățelușa nostra ne-a lins și chiar ne-a trecut mai repede. acum depinde de ce rană vorbim nu poți să lași un câine să te lingă dacă ai fost operat
In general, cainii ling multe chestii random iar cu timpul pot lua microbi pe limba. Posibil sa se infecteze putin rana, daca ai noroc nu patesti nimic.
Marko556 întreabă: