| Th3AbSinTh3 a întrebat:

Ce se intampla mai exact cand te lovesti in cot? Cum apare acea amortire? Tocmai mi s-a intamplat asta dupa mai bine de 6 luni cred, uras cand se intampla straight face
Se poate rupe/sparge ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cand te lovesti in cot iti lovesti nervul ulnar, care trece exact pe suprafata olecranului (osul ca un ou de la cot) si astfel este prins intre olecran si suprafata dura de care te-ai lovit. Nu s epoate sparge/rupe nimic (olecranul daca te lovesti foarte tare, de exemplu intr-un accident rutier sau intr-o cadere de la inaltime mare)

2 răspunsuri:
| Stormtrooper a răspuns:

Acolo se afla un nerv. Nu este niciun risc de rupere/spargere al vreunui os din zona accea, doar daca suferi un accident rutier in care esti lovit la cot/cazi de la inaltime.

| Nicholas2200 a răspuns:

Eu nu cred. Acolo e un nerv sau ceva de genul nu-ti face griji nu patesti nimic. Eu am patit si m-a lasat dupa aproximativ un minut.

Întrebări similare