Mereu am spus ca o sa-mi fie frica de gripa porcina cand o zbura porcul. Acum nu ma speria.
Din cauza ca nici macar nu a existat, a fost un lucru prea mediatizat si cine stie ce vaccinuri s-au facut si ce au vrut ei sa testeze prin vaccinu ala ca in Romania nu mai am incredere in nimic.
Vor reveni cand marile companii farmaceutice vor ramene cu marfa nevanduta si vor inventa un vaccin nou pentru gripa vacii nebune asa cum a facut-o si cu gp. porcina si aviara asa fel in cat sa sperie lumea si sa dea fuga la farmacie sa faca vanzare escrocilor.
Salut, parerea mea este ca nu a existat gripa porcina asa cum nu a existat gripa aviara, au fost doar interese, gen: vanzare la masti, vaccine s. a. m. d, iar gripa aviara tot inventie au vazut ca sunt prea multe gaini si
s-au gandit sa le micsoreze numarul, vrajeala pe fata!
Despre gripa porcina se aud doar atentionarile enervante de pe Tvr1. In rest... sanatate si numa' bine. Si cand te gandesti ca prin octombrie, un "destept" a aparut la teveu si la radio si a spus ca la noi focarul va atinge apogeul prin ianuarie-februarie. Acum privind in urma, imi dau seama ca putem prelungi termenul: martie, aprilie, mai... s. a. m. d.
Lasand gluma la o parte, cred ca cineva a facut bani frumusei de pe urma acestei gripe. E evident, nu?
La noi a fost mult mai "atacat" acest subiect. In Anglia nu vedeai masti, pe nimeni la aeroport ccontrolandu-te, la noi s-au purtat masti 2 saptamani Daca nu era presa, nu eram nici noi asa de obsedati, tot gripa e, se vindeca, DUUH
Tu crezi in aviara si porcina? Totul e o vrajeala. La mijloc sunt interese economice.
Eu cred ca a disparut din cauza mastilor de protectie. Oricum, e mai bine daca a fost o afacere decat sa fi fost pandemie, nu-i asa?
Slava Domnului, datorita numeroaselor vaccinari, gripa a disparut mai repede decat era asteptat (ca orice epidemie de gripa, asa cum e normal). Nu glumi cu asta, au fost atatia oamnei care au murit in Romania in iarna aste de gripa porcina si, daca nu se intervenea cu vaccinarea, putea sa se repete tragedia produsa de acelasi virus in 1918.
Ehh... poate or mai inventa si gripa cabalina, ca nu e mare lucru.ma astept la orice.ROMANIA TREZESTE-TE!