| Ododododo a întrebat:

Ce se poate daca se sparge o alunita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dayana_9364 a răspuns:

Daca mergi la un dermatolog te poate scapa de alunita.
Daca iti este frica poti sa scapi si tu de alunita.Rostopasca face adevarate minuni crede-ma si nu te costa nimic.Cauti planta care creste pe langa blocuri o planta cu flori galbene.Te ungi si frictionezi de cateva ori pe zi cu sucul proaspat al plantei timp de doua trei saptamani.Planta are un suc galben portocaliu si cleios si o gasesti din primavara si pana toamna tarziu.Ai sa constati ca alunita isi va reduce treptat dimensiunile pana la uscarea si caderea ei definitiva.

5 răspunsuri:
| Rebecca_5481 a răspuns:

Buna.
Alunita nu se sparge... daca tragi de ea si nu o lasi acolo la locul ei te poti infecta si. poti face chiar si cancer.
Pa, pa!

| Asdfasdefta a răspuns:

Daca mergi la un dermatolog te poate scapa de alunita .
Daca iti este frica poti sa scapi si tu de alunita.Rostopasca face adevarate minuni credema si nu te costa nimic.Cauti planta care creste pe langa blocuri o planta cu flori galbene.Te ungi si frictionezi de cateva ori pe zi cu sucul proaspat al plantei timp de doua trei saptamani.Planta are un suc galben portocaliu si cleios si o gasesti din primavara si pana toamna tarziu.Ai sa constati ca alunita isi va reduce treptat dimensiunile pana la uscarea si caderea ei definitiva .

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Cancer de piele
P.S: nu se sparg se rup

| OrangeRoIt a răspuns:

Cum a spus Dayana rostopasca este cea mai buna un ex:bunicul meu cand se tundea frizerul nu-l tundea bine din cauza unei alunitestraight face si a inceput sa-si dea cu rostopasca avea deunde ca sta la tara... si eu am facut cand eram mai mic ca aveam un tic nervos cu alunitele sa le tot zgamai straight face deci mai bine ai folososi rostopasca

| cris_2039 a răspuns:

Daca s-a spart, nu era alunita, control urgent la un dermatolog...