Vrei si repede si uros si gustos?
nu exista asa ceva
in microunde nu vei putea gati niciodata gustos.
poti incerca mamaliga a la microwave sau oricealtceva ce se fierbe/prajeste repede.
eu am facut carnaciori subtiri.si sincer au fost destul de buni dar se cede diferenta intre aragaz si micro.
SFAT: nu folosi tabla, inox, lemn in interiorul microundelui.
foloseste vase termorezistente, farfurii de tip vechi (cele de portelan gros) la mine a mers si portelanul vechi si gros dar nu de multe ori si la temp mari.
in microunde imi preparam eu cafeaua (ma rog.ciocolata calda cu ness) sau ceaiuri cu tot cu cana de portelan dar si alea daca le pui la temperaturi mari prea multi timp se vor crapa.
daca faci de ex un ceai la microunde maxim 2 -3 minute il ti...mai mult nu are rost.
Bună.
În nădejdia asta le cumperi direct de la restaurant, ca mai murdărești aragazul, aburi pe pereți, etc!
Pa, pa.
Cuptorul cu microunde acum la 14 ani? E mai periculos decat E-urile. Asa se spune.